Informació

Com cada any, el present 2018 l’Institut Cendrassos, amb la col·laboració de l’AMPA del Centre, convoca els PREMIS SANT JORDI de creació literària.

Escultura obra de Jodi Harvey-Brown
Escultura de Jodi Harvey-Brown

BASES GENERALS

 1. Pot prendre-hi part qualsevol persona matriculada al centre. Si no s'indica el contrari en la convocatòria, cal entendre que la participació és individual.
 2. Tots els escrits, imatges i vídeos han de ser originals i inèdites. Les llengües acceptades són el català o el castellà, depenent del premi a què optin.
 3. Els treballs s’han de lliurar per duplicat: una CÒPIA EN PAPER per al professor de la matèria, i una CÒPIA DIGITAL amb nom, cognoms, curs i grup a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 4. El termini de lliurament finalitza el 19 de març.

El passat 8 de febrer es va celebrar el concurs de comparses dels alumnes del nostre institut. Enguany, els guanyadors del primer premi han estat la comparsa “Grease” dels alumnes de 3r ESO A i B. El segon premi ha sigut per als alumnes de 1r ESO A, que van disfressar-se de mims.

Felicitem als guanyadors però també als finalistes i a tots els participants ja que, gràcies a ells, l’institut va poder gaudir d’ un clima de festa, així com de cohesió i treball en grup, durant els dies de carnestoltes.

Els finalistes d’ aquest any han estat: 1rESO H (Hospital), 3r ESO C (Taula periòdica), 2n BTX A (Freakis)

Gràcies a tots!

Podeu veure totes les forografies a Àlbum de Carnestoltes 2018.

En el número d'aquest mes (número 106, febrer de 2018) trobareu, entre d'altres, aquestes informacions:

 • Concurs Dia Mundial de l'Aigua (22 de març)
  L’Agència Catalana de l’Aigua continua durant el 2018 la seva decidida aposta per dur a terme diverses activitats durant el Dia Mundial de l’Aigua, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de l’ús sostenible de l’aigua. Enguany, l’Agència comença la seva proposta d’activitats organitzant de nou un concurs a les xarxes socials. Llegiu-ne més

 • Concurs d'iniciatives ambientals a l'aula d'ECOEMBES
  En Ecoembes creemos que ha llegado el momento de pasar a la acción, así que este año queremos que los profes nos contéis una iniciativa ambiental en el aula que ya hayáis realizado o tengáis ahora en marcha. Os invitamos a que, de forma colectiva, tú y tu alumnado nos contéis mediante un vídeo vuestro proyecto educativo para cuidar el medio ambiente. Llegiu-ne més

Des d’avui, tant els alumnes i ex-alumnes que estan buscant feina com les empreses que necessiten titulats d’administració i/o informàtica tenen una nova eina al seu abast.

Què és la Borsa de Treball?

És un servei que ofereix l’Institut Cendrassos als seus alumnes i ex-alumnes per facilitar la inserció laboral i potenciar les relacions de l’institut amb les institucions i empreses de l’entorn. Es tracta d’un servei d’intermediació entre les ofertes de treball de les empreses i les demandes dels alumnes.

Com funciona?

La Borsa de Treball és un servei que ofereix l’Institut Cendrassos als seus alumnes i exalumnes per facilitar la inserció laboral i potenciar les relacions de l’institut amb les institucions i empreses de l’entorn.

Es tracta d’un servei d’intermediació entre les ofertes de treball de les empreses i les demandes dels alumnes.

Els candidats rebreu al vostre correu electrònic informació de les Ofertes de Treball rebudes a l’institut i que demandin el vostre perfil.
 • Les ofertes de treball seran enviades per correu als candidats de la borsa de treball que s'adaptin al perfil.
 • Els alumnes interessats enviaran per correu electrònic el seu currículum directament a l'empresa.
 • Agrairem que se'ns posi en coneixement quan es contracti a un candidat de la borsa de treball Cendrassos.
 • Per a qualsevol dubte, sol·licitud d’informació o comentari, escriviu-nos a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. • Aniràs rebent per correu les ofertes de treball que s'adaptin al teu perfil.
 • La borsa de treball es renova anualment (curs escolar). Si el curs següent vols seguir a la borsa de treball, caldrà que et registris novament.
 • Si voleu donar-vos de baixa, o en voleu comunicar la bona notícia de que ja us han contractat, escriviu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 • Altres