Informació

Des del centre estem treballant per tal de dinamitzar les hores de pati amb activitats esportives. N'és el coordinador el professor d'Educació Física Miquel Vilarrasa. Les activitats són obertes a tot l'alumnat del centre i dividits en categories segons edat. Des de que s'ha iniciat el curs s'estan fent campionats de futbol, de tennis taula, de força...

Com a activitat dinamitzadora de les hores del pati, s'ha iniciat el campionat de Futbol Sala de l'institut. Dividit en 2 categories, hi participen un total de 14 equips.

Els partits es disputaran al la pista del pati gran els dilluns i divendres, cada setmana fins les vacances de Nadal.

Podeu consultar el calendari i resultat del partits, i la classsificació a a: CALENDARI FUTBOL SALA.

Cadascuna de les categories té la seva normativa, la podeu consultar aquí:

Iniciem les activitats de dinamització de patis d'aquest curs amb campionats de Colpbol i Futbol Sala. Per cadascun d'aquests esports hi haurà dues categories: per una banda 1r i 2n ESO, i per l'altra 4t ESO, Batxillerat i 1r de Cicles Formatius.

Els alumnes trobaran al suro del gimnàs informació dels campionats, papers per poder fer les inscripcions i la bústia per deixar les inscripcions, en cas que no les puguin lliurar al professor Miquel Vilarrasa. El termini d'inscripció finalitza el dilluns 30 d'octubre.

Una vegada finalitzat el període d'inscripció es faran públics els calendari dels partits. La classificació i resultats seran visible al web del centre.

Durant els patis d’aquest curs 2016/17 s’han portat a terme diferent activitats esportives amb una participació variada, però que valorem molt positivament, tant d’esportistes com de públic.

Futbol Sala

Es va iniciar el curs amb una proposta de campionat de futbol sala al pati. El campionat es va allargar durant dos mesos, octubre i novembre, jugant una partit per pati. Es van apuntar 7 equips amb un total de 6-7 jugadors per equip. L’equip guanyador va ser els Invencibles.

Tenis Taula

Altres