Informació

El mes de febrer iniciarem com a activitat de "Dinamització de patis" el campionat de futbol indoor de l'institut. El propers dimarts 30 de gener i dijous 1 de febrer a les dues pistes, tindran lloc partits amistosos de demostració, per tal que l'alumnat interessat en participar-hi en vegi la dinàmica.

Si esteu interessats a participar al campionat, us podeu apuntar via telemàtica al FORMULARI INSCRIPCIÓ FUTBOL INDOOR, o via tradicional a la bústia del gimnàs. Teniu temps fins dilluns 5 de febrer!

Normativa general del campionat

  • Dues categories, una per a 1r i 2n ESO, i una pels cursos superiors.
  • Els alumnes de 1r i 2n ESO podran escollir participar en la categoria campionat que prefereixin.
  • Els partits es jugaran a les hores del pati durant els dimarts i dijous, sempre que no plogui i s'hagi de deixar el gimnàs lliure per a tot l'alumnat de 1r ESO.
  • Els equips ha de ser de mínim 4 jugadors, però els equips poden ser de més jugadors (màxim 8). Els canvis són lliures.
  • El calendari estarà publicat al web del centre: cada dia es farà un partit (sempre i quan el temps ho permeti) seguint l'ordre establert en el calendari.
  • També hi haurà un calendari provisional al gimnàs i al taulell dels alumnes (davant la sala de professors), encara que en cas de dubte el calendari del web és l'oficial.
  • Si hi ha algun equip que no pot jugar, per excursió, lesió, etc. cal comunicar-ho amb prou antelació per modificar el calendari.

Normativa específica dels partits

S'obre la inscripció al campionat de tennis taula de centre, per inscriureu-us cal omplir el formulari d'inscripció, tenint en compte les instruccions.

El campionat estarà dividit en 3 categories: 1r ESO, 2n ESO i OPEN (per altres cursos i professorat). Els de 1r i 2n ESO podeu escollir participar en el campionat del vostre curs, o d'un curs superior.

Els partits es jugaran a les hores del pati. Sempre tindrà preferència d'ús de la taula el partit de cada jornada, una vegada finalitzat la taula quedarà lliure. Pel campionat s'utilitzaran les dues taules del pati de les alzines (una per segon i una per l'open) i una taula del pati petit (la que està més a prop dels serveis).

Els quarts de final, semifinals i finals es jugaran a dins el gimnàs. Al web del centre es publicarà el calendari de partits, dels quals se'n farà un cada dia (sempre i quan el temps ho permeti) i per ordre de calendari. Si els jugadors estan d'acord en jugar un dia de vent, poden fer-ho.

Des del centre estem treballant per tal de dinamitzar les hores de pati amb activitats esportives. N'és el coordinador el professor d'Educació Física Miquel Vilarrasa. Les activitats són obertes a tot l'alumnat del centre i dividits en categories segons edat. Des de que s'ha iniciat el curs s'estan fent campionats de futbol, de tennis taula, de força...

Com a activitat dinamitzadora de les hores del pati, s'ha iniciat el campionat de Futbol Sala de l'institut. Dividit en 2 categories, hi participen un total de 14 equips.

Els partits es disputaran al la pista del pati gran els dilluns i divendres, cada setmana fins les vacances de Nadal.

Podeu consultar el calendari i resultat del partits, i la classsificació a a: CALENDARI FUTBOL SALA.

Cadascuna de les categories té la seva normativa, la podeu consultar aquí:

Altres