Informació

El passat dijous 15 de juny els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i fundadors de la cooperativa escolar SomJov, van anar a la seu de l'entitat ASIF de Figueres per fer un donatiu de 150€.

Aquesta cooperativa forma part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

El passat dimarts 15 de maig els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i han creat la cooperativa escolar SomJov van anar a Girona per assistir a la jornada d'emprenedoria dels instituts de les comarques gironines.

Aquestes cooperatives formen part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

Altres