Informació

El seminari d'Economia i Emprenedoria organitza la II Jornada d'Emprenedoria que té com a objectiu emfatitzar els valors emprenedors entre els alumnes de post obligatòria. Aquest acte es celebrarà el proper dilluns 16 d'abril a l'Escola d'hostaleria.

El tema triat per aquesta jornada és el de SABORS, ja que comptarem amb la presència dels fundadors de l'empresa Llagurt i de l'empresa laCroket, joves emprenedors que han sabut trobar el seu espai en l'alimentació de qualitat, utilitzant productes de proximitat i sistemes d'elaboració casolans.

El programa de la jornada és:

Aquest passat 19 de març els alumnes de la cooperativa de 3r d’ESO, Coopers, hem visitat l’empresa Ceras Roura.

Els principals objectius de la visita han estat per una banda, veure el funcionament real d’una empresa, i per una altra, i no menys important, conèixer de primera mà alguns del productes que aquest curs la cooperativa vendrà en el seu catàleg, més concretament, espelmes i ambientadors d’aquesta empresa.

La primera part de la visita, ha estat al show room a on la Tati Roig, responsable de projecció externa, ens ha fet mostrat la seva àmplia cartera de productes, destacant com a novetat per aquesta temporada, les espelmes amb insecticida, ideals per a vetllades a l’aire lliure.

La segona part de la visita ha estat en el propi taller de producció, on els estudiants han pogut observar tot el procés de producció de les espelmes: des de l’entrada de la parafina en estat líquid fins a l’envasat dels productes ja preparats per a ser distribuïts.

Altres