Informació

El passat 8 de febrer es va celebrar el concurs de comparses dels alumnes del nostre institut. Enguany, els guanyadors del primer premi han estat la comparsa “Grease” dels alumnes de 3r ESO A i B. El segon premi ha sigut per als alumnes de 1r ESO A, que van disfressar-se de mims.

Felicitem als guanyadors però també als finalistes i a tots els participants ja que, gràcies a ells, l’institut va poder gaudir d’ un clima de festa, així com de cohesió i treball en grup, durant els dies de carnestoltes.

Els finalistes d’ aquest any han estat: 1rESO H (Hospital), 3r ESO C (Taula periòdica), 2n BTX A (Freakis)

Gràcies a tots!

Podeu veure totes les forografies a Àlbum de Carnestoltes 2018.

El centre participa en la quarta edició del concurs Les piles, a l'Apilo de l'escola dirigit als centres educatius de Catalunya, per tal de fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les seves famílies. Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que estigui precintat, pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció, com ara les piles botó i estàndard i els acumuladors utilitzats en telèfons mòbils, càmeres de vídeo i eines portàtils.

Per col·laborar-hi cal que dipositeu les piles i acumuladors gastats al contenidor APILO que trobareu a la consergeria del centre. Teniu temps fins les 9 del matí del 30 d’abril de 2018. Els premis són econòmics, els trobareu a les bases del concurs

Des d'aquest curs ens sumen al projecte de la Fundació SEUR impulsa el projecte “Tapones para una nueva vida” que consisteix en la recollida de taps de plàstic per ajudar a nens amb problemes de salut.

En aquest aquest enllaç TAPS VÀLIDS podeu consultar informació detallada dels tipus de taps que podeu lliurar a la Consergeria del centre. Us animen a col·laborar en aquesta acció solidària.

Altres