Informació

Aprofitant la celebració de la Setmana de la Ciència, el Departament d'Experimentals ha realitzat el I concurs "Enigmes de Ciència", on els alumnes havien de resoldre 5 enigmes per a cada categoria.

En la categoria 1 (alumnes de 1r cicle d’ESO) s’han comptat un total de 18 butlletes amb les cinc respostes encertades, en la categoria 2 ( 2n cicle d’ESO) han respost correctament als tres enigmes un total d'una alumna i en la categoria 3 (batxillerat i cicles) hi ha hagut un total 12 butlletes amb cinc encerts.

Entre els encertants s’ha efectuat un sorteig i han resultat guanyadors d’UN ESMORZAR a la cafeteria del centre els següents participants:

    • CATEGORIA 1: Bernat Medinilla Ruiz de 1r ESO A
    • CATEGORIA 2: Farah el Ajouri de 3r ESO C
    • CATEGORIA 3: Paula Chamorro Figueras de 2n Batxillerat A

Us presentem els logotips, que aquest curs 2017/18, identifiquen les empreses simulades creades al Mòdul Professional 11 “Empresa a l’aula”, que s’imparteix a 2n curs del CFGM de Gestió Administrativa.

El grup A gestiona l’empresa ALMÀSSERA DE L’EMPORDÀ SLS, que comercialitza olis i olives, i el grup B l’empresa AROMA DE TRAMUNTANA SLS, que comercialitza vins i caves.

Una de les primeres tasques que els alumnes han realitzat a les empreses simulades, és la creació del logotip. Els alumnes guanyadors són:

    • Albert Mir de l´empresa Aroma de Tramuntana, SLS
    • Rubén García de l´empresa Almàssera de l´Empordà, SLS

Aprofitant la celebració de la Setmana de la Ciència, el Departament d'Experimentals convoca aquest concurs obert a l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del nostre centre. Trobareu el funcionament i les bases a l'article II concurs "Enigmes de Ciència"

Aquí hi teniu els enigmes del divendres 17 de novembre de les diferents categories:

El dijous 16 de novembre l’alumne Isaac Llimona de 2n Batxillerat del nostre institut, i l’alumne Gerard Burjalès de l’institut El Morell, van presentar el seus projectes al col·loqui “Student voices: coding, computer and others things… in Learnig Labs” dins el congrés EMINENT 2017 que organitza European Schoolnet. La presentació dels dos alumnes es va fer per videoconferència des del nostre taller de Tecnologia i es va emetre per streaming.

Isaac Llimona va presentar el seu treball de recerca “Construcció d’un Ornitòpter”, mentre que en Gerard va presentar el projecte “Robotic Stadium”, elaborat conjuntament entre l’Institut El Morell, l’Institut Coster de la Torre i l’Institut Cendrassos. Aquest projecte col·laboratiu va ser coordinat i tutoritzat pels professors Enric Bolaño, Josep Bofarull i Joan Pellicer.

Aprofitant la celebració de la Setmana de la Ciència, el Departament d'Experimentals convoca aquest concurs obert a l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del nostre centre. Trobareu el funcionament i les bases a l'article II concurs "Enigmes de Ciència"

Aquí hi teniu els enigmes del dijous 16 de novembre de les diferents categories:

Altres