Informació

El dia 14 de febrer, amb els alumnes d'història de l'art de segon de batxillerat, vam anar a Barcelona per visitar algunes obres d'art que analitzem i estudiem a classe i que es troben repartides per la ciutat i, sobretot, al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) a Montjuïc.

Vam arribar amb tren a l'estació de Sants i, camí de Montjuïc, vam poder observar i analitzar algunes de les obres que surten a l'examen de Selectivitat. Concretament ens vam aturar davant l'escultura de "la dona i l'ocell" de Joan Miró que es troba al Parc de l'Escorxador. Davant de l'obra, vam poder observar-la des de diferents punts de vista i poder aplicar els coneixements d'anàlisi apresos a l'aula.

Tot seguit, vam continuar la ruta i ens vam aturar al Pavelló Alemany, de l'arquitecte Mies van der Rohe. Tot i que l'edifici l'estan rehabilitant, vam poden entrar i fer una visita al seu interior per poder explicar quines són seves característiques i les peculiaritats que van fer-lo un dels edificis més impactants de l'Exposició Universal de Barcelona l'any 1927.

Altres