Informació

El dijous 16 de novembre l’alumne Isaac Llimona de 2n Batxillerat del nostre institut, i l’alumne Gerard Burjalès de l’institut El Morell, van presentar el seus projectes al col·loqui “Student voices: coding, computer and others things… in Learnig Labs” dins el congrés EMINENT 2017 que organitza European Schoolnet. La presentació dels dos alumnes es va fer per videoconferència des del nostre taller de Tecnologia i es va emetre per streaming.

Isaac Llimona va presentar el seu treball de recerca “Construcció d’un Ornitòpter”, mentre que en Gerard va presentar el projecte “Robotic Stadium”, elaborat conjuntament entre l’Institut El Morell, l’Institut Coster de la Torre i l’Institut Cendrassos. Aquest projecte col·laboratiu va ser coordinat i tutoritzat pels professors Enric Bolaño, Josep Bofarull i Joan Pellicer.

Aquest cap de setmana (21 i 22 d'abril) s'ha celebrat la Mostra Tramuntec, una exposició de treballs i projectes tecnològics realitzats per alumnes de secundària de l'Alt Empordà. Els treballs s'han exposat als Caputxins simultàniament a les ponències de la jornada #PR3D2017. En edicions anteriors, els treballs s'havien exposats al Consell Comarcal i a La Cate.


En aquesta edició de Tramuntec, des de l'institut hem presentat aquests treballs i projectes:

Altres