Informació

Alumnes de primer de Batxillerat de Química varen assistir el dimecres passat, 20 de novembre, a la conferencia a càrrec de Marcel Swart que va tenir lloc al Servei Educatiu de l’Alt Empordà dins el marc de la 18a Setmana de la Ciència.

Aquest curs la conferència ha estat a càrrec de Marcel Swart (ICREA del Departament de Química de la Universitat de Girona) i portava per títol I’m a Chemist…(Sóc químic).

La xerrada es va focalitzar en explicar a l’alumnat d’una manera planera i entenedora les diferents vessants que comporta la investigació en el món de la química computacional. Els alumnes en finalitzar la conferència varen poder preguntar les seves curiositats i interessos cares al seu futur professional.

Cada curs, el Departament d'Ensenyament conjuntament amb la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca (FICSR) fa una proposta que, amb l'objectiu de despertar i potenciar l'interès dels més joves vers la ciència i la tecnologia, convida l’alumnat de 3r d'ESO fins a 2n de Batxillerat a participar en l’activitat La ciència en primera persona, emmarcada en la Setmana de la ciència, que consisteix a realitzar un centenar de conferències simultànies i de temàtica científica o tecnològica a tot Catalunya.

Altres