Informació

El Seminari d’Economia i Emprenedoria ha organitzat tres xerrades sobre Recursos Humans dirigides als alumnes que cursen primer de Cicles Formatius de Grau Mig, als de batxillerat que cursen la modalitat d’Empresa i als alumnes de CFGS d’Administració i Finances.

Ja fa 8 anys que l'institut organitza aquest tipus de xerrada, emmarcada dins d'un cicle de trobades amb empresaris i directius.

.El passat dimecres 29 de gener els alumnes de 1r i 2n de batxillerat que cursen la matèria d'Economia de l'Empresa van anar a visitar la fàbrica de Danone a Parets del Vallès i a Casa del Libro del Passeig de Gràcia a Barcelona

A la Danone ens van explicar l'organització del grup Danone i com realitzen el seu procés productiu. Aquest comença amb la recepció de la llet provinent de les granjes, i després se li afegeixen el ferments làctics.

S'obre la inscripció al campionat de tennis taula de centre, per inscriureu-us cal omplir el formulari d'inscripció, tenint en compte les instruccions.

El campionat estarà dividit en 2 categories: 1r ESO i 2n ESO i OPEN (obert a tots els alumnes i professorat). Els de 1r i 2n ESO podeu escollir participar en el campionat del vostre curs, o en l'OPEN.

Segons participants inscrits s'escollirà el tipus de campionat que es farà, sigui lligueta, eliminatòria directa o sistema mixt.

Calendari

 • Els partits es jugaran a dilluns, dimarts, dijous i divendres durant els 2 patis segons calendari establert que trobareu penjat a la web, o en aquest enllaç: Activitats Esportives
 • També trobareu un calendari provisional al suro del gimnàs.
 • Hi ha una previsió de 5 partits per a cada pati

A tenir en compte

 • Cal estar molt atent al calendari oficial de la plana web per saber si us toca jugar o no.
 • Si teniu alguna sortida, examen, lesió o altres coses que us puguin impedir jugar, cal avisar amb antelació.
 • Si plou no es podran jugar els partits ja que l'espai del gimnàs queda reservat pels alumnes de 1r d'ESO.

Normativa

 • Els partits es faran a 11 punts (diferència de 2), canviant cada dos serveis. El servei no cal que sigui creuat.
 • Si algú s'equivoca amb els servei perdrà directament el punt.
 • No es pot recolzar la mà a sobre la taula per jugar.
 • Durant els partits del campionat s'haurà de respectar almenys un metre de distància entre la taula i el públic.
 • El premi pels 3 guanyadors, és un esmorzar al bar.

Durant el que portem de curs hem posat a la vostra disposició moltes lectures, entre les quals podeu trobar les següents:


EL SECRET DE LA BANYA EMBRUIXADA
Sebastià Roig i Salvador Macip

Uns dimonis, que portaven anys engabiats dins una banya d'un cap de rinoceront dissecat que pertanyia a Salvador Dalí, s'alliberen i volen conquerir la Terra, començant per Palamós. Un guardià interdimensional, l'espectre del gos de Truman Capote, reuneix un grup d'herois per aturar-los, entre ells el fantasma de l'escriptor Robert Ruark i tres adolescents.
(Font: BLOQUEJA'T)

El passat 20 de desembre va tenir lloc la Festa de Nadal al nostre institut. Com cada any vam presentar un espectacle de caire nadalenc. Enguany els alumnes d’ESO que participen als tallers artístics (cant i dansa), així com també a la dinamització de patis (dansa), i els alumnes de l'optativa de música 4t conjuntament amb els alumnes de 2nESO, ens van presentar el seu treball amb tota la seva il·lusió i dedicació.

Des del Taller de Cant, alumnes de 1r i 2n d’ESO ens van oferir, com a mostra, la cançó “Pregunta-ho al professor” del musical UAP que realitzaran el proper mes de febrer en col·laboració amb diferents instituts de Girona.

Altres