Informació

El passat 11 de juny al Teatre “la Cate” de Figueres, els alumnes del nostre centre van realitzar el festival de fi de curs, enguany amb el títol: “Els Òscars del Cendrassos”. Van participar els alumnes d’ESO dels tallers artístics en les especialitats de teatre, música coral i instrumental i dansa, i els alumnes de 4t ESO.

Els alumnes de l'optativa de 4rt de música, van participar en l'espectacle dels Òscars preparant dos temes musicals. Per una banda van cantar "City of Stars" cançó del musical "La La Land" i els van acompanyar de guitarra i teclat interpretat pels propis alumnes i professors. A més, van tocar i cantar plegats el tema "Count on me" de Bruno Mars que estava inclosa en la pel·lícula " A turtle's tale". Per aquesta cançó, van utilitzar la bateria, el piano i un Ukelele a més de la interpretació a cor.

El passat dimarts 11 de juny els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i fundadors de la cooperativa escolar CoopPop, van fer un donatiu a l'Associació Chidren of Africa de 50€.

Aquesta cooperativa forma part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

La Susanna Gómez fundadora de l'associació ens van presentar l'origen de l'entitat i els seus objectius. Children of Africa és una associació sense ànim de lucre que lluita per millorar la situació de l'educació, la salut i l'autonomia en pobles rurals de Kènia.

El proper dimarts 11 de juny a 2/4 de 9 del vespre a la CATE, els alumnes dels tallers artístics del nostre institut (teatre, música i dansa) us presentaran l'espectacle de final de curs "ELS ÒSCARS"

Esperem que us agradi.

Amb la col·laboració de la biblioteca i des de l'assignatura de llengua castellana, els nostres alumnes de 4t d'ESO han portat a terme l'activitat "Círculos de lectura".

Es tracta de posar en comú el comentari de textos (en aquest cas dos contes breus de l'autora Ana María Matute) a partir de l'assignació de "rols": cadascun dels alumnes d'un grup desenvolupa un paper diferent (moderador, recapitulador, lexicógrafo, pasajes, conector i músico-ilustrador) a partir del qual ha d'explicar el text als seus companys, plantejant i responent preguntes sobre l'argument, les tècniques narratives, el lèxic, la connexió amb altres textos i aspectes de la vida real...

El passat dijous 15 de maig els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i han creat la cooperativa escolar CoopPop van anar a Girona per assistir a la Jornada d'Emprenedoria dels Instituts de les comarques gironines organitzada per la Diputació de Girona i Emprengi.

Altres