Informació

El passat 11 de juny al Teatre “la Cate” de Figueres, els alumnes del nostre centre van realitzar el festival de fi de curs, enguany amb el títol: “Els Òscars del Cendrassos”. Van participar els alumnes d’ESO dels tallers artístics en les especialitats de teatre, música coral i instrumental i dansa, i els alumnes de 4t ESO.

Els alumnes de l'optativa de 4rt de música, van participar en l'espectacle dels Òscars preparant dos temes musicals. Per una banda van cantar "City of Stars" cançó del musical "La La Land" i els van acompanyar de guitarra i teclat interpretat pels propis alumnes i professors. A més, van tocar i cantar plegats el tema "Count on me" de Bruno Mars que estava inclosa en la pel·lícula " A turtle's tale". Per aquesta cançó, van utilitzar la bateria, el piano i un Ukelele a més de la interpretació a cor.

El proper dimarts 11 de juny a 2/4 de 9 del vespre a la CATE, els alumnes dels tallers artístics del nostre institut (teatre, música i dansa) us presentaran l'espectacle de final de curs "ELS ÒSCARS"

Esperem que us agradi.

El proper 2 d'octubre s'iniciaran els tallers artístics, activitats extraescolars que l’institut ofereix de forma totalment gratuïta a tots els alumnes del centre. Cada dimarts de 15:45 a 16:45 els alumnes podran participar en un d'aquests tres tallers: Teatre, Música o Dansa i ball.

El proper dilluns 18 de juny a les 9 del vespre al nostre institut tindrà lloc l'espectacle de final de curs "AMORE MIO"

Els alumnes dels tallers artístics del nostre institut (teatre, música i dansa) us presentaran una obra que tracta les relacions vistes des de dues generacions diferents. La seguretat, la valentia, la convicció i l'amor per sobre de tot floreixen en aquesta història: una àvia i una néta que ens transportaran, potser, cap l'amor vertader, encara que ens trenqui els esquemes! encara que no sigui l'esperat!

Des de les comissions de Música, Dansa i Teatre, juntament amb el departament de Visual i Plàstica es convoca el concurs de disseny del cartell de l'espectacle de final de curs.

BASES

  • Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2017-2018.
  • Cal presentar el dibuix sobre cartolina, de mida foli (A-4) per una sola cara i utilitzant diferents tècniques.
  • Cal que hi figuri: ESPECTACLE FI DE CURS, INS. Cendrassos, MUSICAL: “AMORE MIO”,DIA:, LLOC:
  • El termini de recepció dels originals serà del 9 al 13 d’ abril.
  • Altres