Informació

El proper 2 d'octubre s'iniciaran els tallers artístics, activitats extraescolars que l’institut ofereix de forma totalment gratuïta a tots els alumnes del centre. Cada dimarts de 15:45 a 16:45 els alumnes podran participar en un d'aquests tres tallers: Teatre, Música o Dansa i ball.

Taller de Teatre

Durant les hores del taller de teatre es duran a terme diferents activitats lúdiques on es practicaran tècniques teatrals per desenvolupar l'expressió corporal, la improvisació, la projecció de la veu, però també serà un moment on deixar anar la imaginació i la creativitat. A més, aprendrem a valorar i gaudir de les arts escèniques.

D'aquestes sessions sortiran idees que podran esdevenir petites peces per representar en públic. Durant el curs es faran alguns espectacles dins i fora de l'institut, cada alumne podrà decidir quina implicació vol tenir a cada obra.

Taller de Música

El taller Artístic de Música pretén donar una formació complementària a les habilitats i aprenentatges ja desenvolupats en el curs acadèmic, amb un aprofundiment en els aspectes instrumental i vocal. Podrem conèixer de prop els diferents instruments i gaudirem de poder crear i interpretar músiques per participar en les diferents actuacions previstes.

En el camp vocal treballarem la nostra veu i ens prepararem per cantar en grup. Tindrem l’oportunitat de formar part de l’UAP!, un projecte compartit amb altres instituts de Girona en la creació d’un gran musical, que representarem al teatre de la ciutat.

Taller de Dansa i ball

La participació en el taller de dansa-ball, dóna la possibilitat de desenvolupar les habilitats artístiques dels alumnes amb diferents tècniques com ara: l’expressió-moviment corporal, la coordinació, l’elasticitat, la musicalitat, el ritme, la coreografia......., fent èmfasi en l’aportació de les seves idees creatives, i sobretot amb l’objectiu de aprendre de manera lúdica i divertida.

Durant l’any escolar estan previstes diferents actuacions a l’ institut i també en altres escenaris de Figueres. Els alumnes si ho desitgen podran participar amb les seves coreografies.

Sessions informatives

Durant la última setmana de setembre hi haurà sessions informatives per a cada tipus de taller:

    • Teatre: dimarts 25 de setembre al primer pati a l'aula 103.
    • Música: dimarts 25 de setembre al segon pati a l'aula de Música 215.
    • Dansa: dimecres 26 de setembre al segon pati a l'aula 103.

Inscripcions als tallers

Per poder participar als tallers caldrà una inscripció i autorització signada que s'ha de presentar al tutor/a abans del 2 d'octubre. Us la podeu descarregar clicant a AUTORITZACIÓ TALLERS ARTÍSTICS

El centre ofereix servei de menjador no vigilat on els alumnes poden fer menú (6€) o portar el dinar de casa.

Altres