Informació

Els alumnes de 2n ESO E i el professorat que ha treballat en el projecte Companyia T de Teatre volem fer-vos saber que el proper 30 de maig tindrà lloc, al nostre institut, la representació de l'obra que hem estat treballant durant tot el curs i que hem anomenat "Com redimonis es vivia a l'edat mitjana?".

L'actuació tindrà lloc a l'aula 314 i comptarem amb un públic molt especial. Rebrem els alumnes de tercer de primària de l'escola Salvador Dalí perquè puguin gaudir dels 30 minuts que dura l'obra.

Ens fa molta il·lusió acabar el projecte amb aquesta representació i tenim l'esperança que el nostre projecte tindrà una bona fi de festa.

Un cop realitzada la funció, tindrem a disposició els documents gràfics que compartirem amb tots vosaltres, així com les experiències i emocions viscudes a l'escena. Estem segurs, que surti com surti, serà una experiència molt gratificant tant per als alumnes com per als professors.

El projecte Companyia T de Teatre va néixer amb el nou curs. Després de treballar la temàtica sobre la qual hauria de versar la nostra obra, hem elaborat una història protagonitzada per un adolescent que ha de realitzar un treball sobre com es vivia a l'edat mitjana. L'adolescent serà el fil conductor de l'obra, el que guiarà la narració que ens anirà introduint escenes de com esdevenia la vida en aquells temps. A partir d'aquí, a l'escenari es despleguen els personatges més rellevants de l'edat mitjana. 12 alumnes es posen a la pell de pagesos, artesans, cavallers, trobadors, reis i reines per apropar-nos a la vida medieval. Ens preparem per un viatge al passat on veurem balls a la cort, malabars a la plaça i escoltarem música en viu.

L'obra s'ha treballat a les hores dedicades al projecte. La part visual, sonora i de posada en escena s'ha realitzat durant les classes de música. Després de treballar els moviments, les veus i l'expressivitat s'han anat realitzant assajos de les 4 escenes que configuren l'obra. Paral·lelament, els mateixos alumnes han elaborat els elements que apareixeran a escena. Aquesta feina s'ha fet a la mateixa aula. Els tallers a l'aula han servit per fer-nos l'attrezzo a mida. Amb caixes de cartró, roba i papers hem realitzat escuts, arcs, fletxes, baguls, bosses i barrets, elements propis de l'època que representem i que acompanyaran els actors durant l'obra.

A les acaballes del curs, ha arribat l'hora de posar en escena tot el que hem après sobre els nostres avantpassats. Per fer-ho hem convidat, al nostre centre, els alumnes de tercer de primària de l'escola Salvador Dalí perquè puguin gaudir de 30 minuts de l'obra que hem anomenat "Com redimonis vivien a l'edat mitjana?". Ens fa molta il·lusió acabar el projecte amb aquesta representació i tenim l'esperança que el nostre projecte tindrà una bona fi de festa.

Un cop realitzada la funció, tindrem a disposició els documents gràfics que compartirem amb tots vosaltres, així com les experiències i emocions viscudes a l'escena. Estem segurs, que surti com surti, serà una experiència molt gratificant tant per als alumnes com per als professors.

Per ara, només ens falta desitjar-nos "molta merda".

Altres