Informació

Durant el segon trimestre els alumnes participants al club de lectura de l’Institut Cendrassos han llegit Camins de llibertat i Màgia d’una nit d’estiu de la Maite Carranza. Aquesta escriptora barcelonina que escriu narrativa infantil i juvenil, és guionista de televisió i imparteix cursos d'escriptura de guió a la universitat, serà la convidada a l’acte de cloenda del clubs de lectura dels instituts de secundària de la nostra comarca, que es celebrarà el proper més de maig a la Catequística de Figueres.

Camins de llibertat ha estat la lectura feta per els alumnes de la ESO (grups 1 i 2). És una narració completa, rodona i de molt bon passar. L’autora ens ofereix una novel·la molt ben travada, amb tots els elements necessaris per encaterinar els joves lectors, els agradi o no la història, s'emocionin o no per l'amor adolescent…

Els alumnes de Batxillerat (grup 3) han llegit Màgia d’una nit d’estiu. Novel·la amb un ritme dinàmic, amb uns diàlegs vius i realistes, i amb un ventall de personatges ben divers. La ironia i el bon humor que desprèn fan que les situacions una mica surrealistes que s’hi plantegen de tant en tant i les reaccions de vegades poc creïbles d’alguns personatges, se superin sense inconvenients. Una novel·la per passar una molt bona estona.

Aquests dies els tres grups d’alumnes es reuneixen per separat per a comentar i posar en comú què els han semblat les novel.les i tot allò què els ha suggerit la seva lectura.

Altres