Informació

El dijous 3 de maig ha finalitzat el campionat de futbol indoor. L'equip "Team Patera" ha guanyat la categoria de 1r i 2n ESO, mentre que "Immigrantes" han guanyat la categoria oberta a tots els cursos. Hi han participat 75 jugadors que han disputat més de 30 partits des del mes de desembre que han creat molta expectació durant els patis de dimarts i dijous al gimnàs


Team Patera: Khalid Nouredine, Nabil Ataff, Oliver Cruz, Anouar Houhabi, Isham Ahmed, Aiman Taufiki.

El mes de febrer iniciarem com a activitat de "Dinamització de patis" el campionat de futbol indoor de l'institut. El propers dimarts 30 de gener i dijous 1 de febrer a les dues pistes, tindran lloc partits amistosos de demostració, per tal que l'alumnat interessat en participar-hi en vegi la dinàmica.

Si esteu interessats a participar al campionat, us podeu apuntar via telemàtica al FORMULARI INSCRIPCIÓ FUTBOL INDOOR, o via tradicional a la bústia del gimnàs. Teniu temps fins dilluns 5 de febrer!

Normativa general del campionat

El dijous 1 de febrer ha finalitzat el campionat de futbol sala. L'equip "Team futbol" ha guanyat la categoria de 1r i 2n ESO, mentre que "Bushers" han guanyat la categoria oberta a tots els cursos. "Los Pumas" (segons) i "Invencibles" (tercers) han completat el podi en la categoria de primer cicle, a la categoria oberta "Nepe" han estat segons i "Futboleros", tercers.

En aquest campionat hi ha participat un total de 15 equips formats per un total de 100 alumnes. Des de finals d'octubre fins la última setmana de gener, s'han disputat 42 partits amb molt bona assistència de públic. Cal destacar la participació per primera vegada d'alumnat de cicles formatius.

Mentre esperem que arribi el bon temps per repetir el torneig, gaudirem del campionat de futbol indoor els dimarts i dijous al gimnàs. Ja hi ha 10 equips inscrits, encara us podeu inscriure a Campionat de Futbol Indoor.

S'obre la inscripció al campionat de tennis taula de centre, per inscriureu-us cal omplir el formulari d'inscripció, tenint en compte les instruccions.

El campionat estarà dividit en 3 categories: 1r ESO, 2n ESO i OPEN (per altres cursos i professorat). Els de 1r i 2n ESO podeu escollir participar en el campionat del vostre curs, o d'un curs superior.

Els partits es jugaran a les hores del pati. Sempre tindrà preferència d'ús de la taula el partit de cada jornada, una vegada finalitzat la taula quedarà lliure. Pel campionat s'utilitzaran les dues taules del pati de les alzines (una per segon i una per l'open) i una taula del pati petit (la que està més a prop dels serveis).

Els quarts de final, semifinals i finals es jugaran a dins el gimnàs. Al web del centre es publicarà el calendari de partits, dels quals se'n farà un cada dia (sempre i quan el temps ho permeti) i per ordre de calendari. Si els jugadors estan d'acord en jugar un dia de vent, poden fer-ho.

Altres