Informació

El dijous 3 de maig ha finalitzat el campionat de futbol indoor. L'equip "Team Patera" ha guanyat la categoria de 1r i 2n ESO, mentre que "Immigrantes" han guanyat la categoria oberta a tots els cursos. Hi han participat 75 jugadors que han disputat més de 30 partits des del mes de desembre que han creat molta expectació durant els patis de dimarts i dijous al gimnàs


Team Patera: Khalid Nouredine, Nabil Ataff, Oliver Cruz, Anouar Houhabi, Isham Ahmed, Aiman Taufiki.

En la final de 1r i 2n ESO, "Team Patera" es va imposar clarament a "Team Futbol", que tot i fer un gran campionat, va tenir molt mala sort el darrer i decisiu partit. En les semifinals, molt ajustades, "Team Patera" es va classificar a la tanda de penals, després d'acabar el partit amb "Futbol" amb un empat a 2. El "Team Futbol" va guanyar la seva semifinal per 3 a 2 al "Xito puxito"


Immigrantes: David Aguirre, Ademoula El Hakmi, Hicham Araid, Mohamed El Machouri, Mohamed Bourarach, Yassin El Bousetaoui

El campionat Open també va ser molt ajustat. "Immigrantes" va véncer a la final als "Busher", revivint la final del campionat de futbol sala al pati del primer trimestre, però amb victòria aquesta vegada pels "Immigrantes". Tots dos es van desfer a semifinals de "Team Squad" i "Picapiedra 5.0" amb un ajustat 4-3.

Aquest campionat s’ha realitzat amb un nou sistema de joc creat a la classe de 3r ESO E: Cada jornada s’enfrontaven 3 equips a partits de 2 minuts amb el sistema de rei de la pista. L’equip que guanyava més partits s’emportava els 3 punts de la jornada, en cas d’empat un per a cada equip. Ha estat una proposta molt ben acceptada i amb un gran resultat.

El curs vinent, més i millor.

Altres