Informació

Iniciem les activitats de dinamització de patis d'aquest curs amb campionats de Colpbol i Futbol Sala. El campionat de Colpbol tindrà una sola categoria, mentre que el campionat de Futbol Sala dues: 1r cicle d'ESO, i categoria Open.

Els dilluns i dimecres al pati gran, tindrà lloc el campionat de Futbol Sala. El campionat per a primer cicle d'ESO al primer pati, i el campionat Open durant el segon pati. Us hi podeu apuntar telemàticament a INSCRIPCIÓ FUTBOL SALA i trobareu la normativa a Reglament Futbol Sala.

El termini d'inscripció finalitza el divendres 28 de setembre. El dimecres 26 de setembre us informarem del funcionament del campionat de Futbol Sala en una reunió al gimnàs a 1/4 d'11.

Els dimarts i dijous al gimnàs, tindrà lloc el campionat de Colpbol. Us hi podeu apuntar telemàticament a INSCRIPCIÓ COLPBOL i trobareu la normativa a Reglament colpbol.

El termini d'inscripció finalitza el divendres 28 de setembre. El dimarts 25 de setembre us informarem del funcionament del campionat de Colpbol a en una reunió al gimnàs a 1/4 d'11.

El calendari estarà publicat al web del centre: cada dia es farà un partit (sempre i quan el temps ho permeti) seguint l'ordre establert en el calendari. També hi haurà un calendari provisional als plafons informatius de la dinamització de patis al gimnàs i al suro de davant el pati petit.

Altres