Informació

Després d'una llarga lliga, ha arribat el final dels campionats de futbol sala de 1r i 2n ESO i de Colpbol. Durant aquesta última setmana s'ha celebrat les fases finals del dos torneigs. Tots els partits han estat molt igualats.

La classificació de l'equip Picapiedra per a la final de colpbol va ser a la fatídica tanda de penals. I la victòria final, se la va emportar el mateix equip, després de tres patis de pròrrogues.

Per l'altra banda, el guanyador de la final de futbol sala de 1r i 2n també s'ha decidit a la tanda de penals, quedant com a guanyador l'equip Team Futbol. El fet curiós és que aquest equip, també es va classificar per la final a la tanda de penals.

Les finals del dos campionats han tingut una gran quantitat de públic, ja que han estat molt ajustades i disputades. El guanyador podia haver estat qualsevol dels equips participants.

Ara resta esperar l'inici del campionat indoor de futbol dimarts i dijous, de tenis taula dimecres, i com a novetat iniciarem el campionat de basquet els dilluns als dos patis.

Altres