Informació

El passat dijous 24 de gener els alumnes de 1r i 2n de batxillerat que fan Economia i Economia de l'empresa vam anar a Barcelona a visitar la sucursal del Banc d'Espanya.

A la sucursal del Banc d’Espanya, situada a la plaça Catalunya, ens van explicar les principals funcions del banc, com a membre de l’Eurosistema i com a banc central nacional, destacant sobretot les funcions de controlar la inflació a la zona euro i la de supervisar el sistema financer. Com a curiositat, també ens van ensenyar com identificar un bitllet fals.

Després de la visita al Banc d'Espanya, els alumnes van realitzar, per grups, una activitat que tenia com a objectiu analitzar diferents zones comercials de la ciutat. L'objectiu d'aquesta activitat va ser posar en pràctica els coneixements adquirits a la matèria sobre màrqueting i marxandatge en el punt de venda.

Aquesta setmana passada el Seminari d’Economia i Emprenedoria ha organitzat tres xerrades sobre Recursos Humans dirigides als alumnes que cursen primer de Cicles Formatius de Grau Mitjà, als de batxillerat que cursen la modalitat d’Empresa i als alumnes de CFGS d’Administració i Finances.

Ja fa 7 anys que l'institut organitza aquest tipus de xerrada, emmarcada dins d'un cicle de trobades amb empresaris i directius.

La primera xerrada va anar a càrrec del Sr. Lluís Batlle, director de Recursos Humans de Calsina Carré, empresa referent de la comarca dedicada a la logística integral.

Altres