Informació

El passat dimarts 22 de maig els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i han creat la cooperativa escolar Coopers van anar a Girona per assistir a la jornada d'emprenedoria dels instituts de les comarques gironines.

Aquestes cooperatives formen part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

El passat divendres 11 de maig es van celebrar l'entrega de Premis Emprenedors Alt Empordà 2018 a l'Auditori dels Caputxins i el projecte Komfy del nostre institut va guanyar el premi a la millor idea de negoci a la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius.

Komfy és un sistema de calefactors per poder portar jaquetes fines a l'hivern. La proposta d'aquest projecte és de Holly Froom, Maria Campayo, Vanessa Meza i Alexandra Mourafiq, totes elles alumnes d'Economia de l'Empresa de 1r de batxillerat B.

El premi, entregat pel vicepresident primer del Consell Comarcal el Sr Joaquim Felip, va consistir en una tablet per cadascuna de les guanyadores, un diploma i una estatueta commemorativa en forma de bombeta per l'institut.

Altres