Informació

Aquesta segona setmana de desembre, el Seminari d’Economia i Emprenedoria ha organitzat tres xerrades sobre Recursos Humans dirigides als alumnes que cursen primer de Cicles Formatius de Grau Mig, als de batxillerat que cursen la modalitat d’Empresa i als alumnes de CFGS d’Administració i Finances.

Ja fa 6 anys que l'institut organitza aquest tipus de xerrada emmarcada dins d'un cicle de trobades amb empresaris i directius.

La primera xerrada va anar a càrrec de les representants de l’empresa de treball temporal Adecco, la Sra. Núria Mont, directora de la delegació de Girona i la Sra. Maria Vivo, Consultora de Permanent. L’encarregat de conduir les altres dues va ser el Sr. Lluís Batlle, director de Recursos Humans de Calsina Carré, empresa dedicada a la logística integral.

Els ponents ens van explicar, de forma molt amena, quins són els principals requisits que han de complir els candidats en el procés de recerca de feina i els errors a evitar, posant el focus en el currículum vitae i en l’entrevista de selecció de personal.

Cal destacar l'interès mostrat pels alumnes i la valoració positiva de l’activitat, sobretot per l'estil directe i proper dels conferenciants i la multitud d’experiències explicades sobre el tema.

Altres