Informació

Aquest passat 19 de març els alumnes de la cooperativa de 3r d’ESO, Coopers, hem visitat l’empresa Ceras Roura.

Els principals objectius de la visita han estat per una banda, veure el funcionament real d’una empresa, i per una altra, i no menys important, conèixer de primera mà alguns del productes que aquest curs la cooperativa vendrà en el seu catàleg, més concretament, espelmes i ambientadors d’aquesta empresa.

La primera part de la visita, ha estat al show room a on la Tati Roig, responsable de projecció externa, ens ha fet mostrat la seva àmplia cartera de productes, destacant com a novetat per aquesta temporada, les espelmes amb insecticida, ideals per a vetllades a l’aire lliure.

La segona part de la visita ha estat en el propi taller de producció, on els estudiants han pogut observar tot el procés de producció de les espelmes: des de l’entrada de la parafina en estat líquid fins a l’envasat dels productes ja preparats per a ser distribuïts.

De productes litúrgics (ciris, làmpades d’oli i carbons per a encens), Ceres Roura ha passat a fabricar espelmes de tot tipus (decorades, perfumades, repel·lents d’insectes...) que venen tant a dins com a fora del nostre país, i amb clients com Mercadona, Bon Preu, Lidl, Mango o Perfumeries Júlia.

El punt i final de la visita ha permès als alumnes fer un recorregut pels 100 anys d’història de l’empresa de la mà de la Tati, que ens ha ofert una visita guiada al museu-arxiu, creat precisament coincidint amb la celebració del centenari de l’organització.

Cal destacar la bona valoració que han fet els alumnes d’aquesta sortida i les explicacions tan amenes i entenedores per part de la responsable de Ceras Roura.

Altres