Informació

El passat dilluns 7 de maig es van presentar els projectes que opten a la categoria de premi a la millor idea de negoci, que té per objectiu premiar les idees de negoci més creatives dels estudiants dels instituts de la comarca.

Aquests premis estan organitzats per Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), l’Ajuntament de Figures, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

El nostre centre va presentar 4 projectes:

  • El projecte Mengi Bé que desenvolupa un servei de menjar a domicili per a persones grans a càrrec de l'alumna Blanca Jiménez, tutorada pel professor Marc Grijalvo i que està cursant el 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Administració i Finances.
  • El projecte Hotel Surrealism que proposa la construcció d'un hotel de 4 estrelles ambientat amb la figura i l'obra de Dalí, a càrrec de les alumnes Paula Arenas, Ainhoa Gallego i Laura Téllez, tutorades pel professor Marc Grijalvo i que estan cursant el 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Administració i Finances.
  • El projecte Super Maps que desenvolupa un GPS per facilitar la recerca de productes en els supermercats, a càrrec de Eva Llopart, Mariona Alaminos i Xana Álvarez, tutorats per la professora Marta Cufí i que estan cursant 1r de batxillerat Humanístic-Social.
  • El projecte Komfy que proposa un sistema de calefactors per poder portar jaquetes fines a l'hivern, a càrrec de Holly Froom, Maria Campayo, Vanessa Meza i Alexandra Mourafiq, tutorats per la professora Marta Cufí i que estan cursant 1r de batxillerat Humanístic-Social.

El proper divendres 11 de maig es donarà a conèixer el nom de l’equip guanyador, en un acte al Convent dels Caputxins en el que també es farà el lliurament del premi jove empresari, el premi emprenedor i el premi a la innovació.

Des d’aquí volem felicitar a tots els equips que van presentar els seus projectes per la bona feina feta!!

Altres