Informació

El passat dissabte 13 de Maig es van presentar els projectes que opten a la categoria de premi a la millor idea de negoci, que té per objectiu premiar les idees de negoci més creatives i innovadores dels estudiants dels instituts de la comarca.

Aquests premis estan organitzats per Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), l’Ajuntament de Figures, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

El nostre centre va presentar 5 projectes:

  • El projecte Apuntik que desenvolupa una aplicació per a mòbils per conèixer de manera lúdica la ciutat de Figueres, a càrrec dels alumnes Marc Garcia i David Vico, tutorats per la professora Maria Pulido i que estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web.
  • El projecte SAFEdocs sobre la gestió de la documentació que es genera a les empreses, a càrrec dels alumnes Nausica Ruiz i Martí Mir, tutorats pel professor Marc Grijalvo i que estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior d'administració i finances.
  • El projecte X tu espai bio-celiac que proposa un espai amb productes i serveis per a persones amb intol-leràncies alimentícies, a càrrec dels alumnes Lídia Fernández i Adrià Silva, tutorats pel professor Marc Grijalvo i que estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior d'administració i finances.
  • El projecte AppMarket que desenvolupa una aplicació mòbil per facilitar la compra als hiperpermercats, a càrrec de Óscar Pedroza, Marina Piñar, Marc Moradell i Holly Froom, alumnes del batxillerat Humanístic-Social i tutorats per la professora Marta Cufí.
  • El projecte Motor d'aigua salada que proposa un motor per a barques recreatives que utilitza com a combustible l'aigua del mar, a càrrec de Xènia Giralt i Ona Tribulietx, alumnes del batxillerat Humanístic-Social i tutorades per la professora Marta Cufí.
  • Després de les presentacions es van proclamar tres finalistes , entre ells el projecte Motor d'aigua salada i Apuntik del nostre institut. El proper divendres 19 de maig es donarà a conèixer el nom de l’equip guanyador, en un acte al Convent dels Caputxins en el que també es farà el lliurament del premi jove empresari, el premi emprenedor i el premi a la innovació.

   Des d’aquí volem felicitar a tots els equips que van presentar els seus projectes i desitjar molta sort al finalistes !

Altres