Informació

La setmana de l’11 al 15 de març els alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat van viatjar a Itàlia i Berlín, respectivament. Aprofitant la visita a ciutats molt fotogèniques i per aconseguir un viatge més actiu, l'alumnat va poder participar en concursos de fotografia organitzats des del centre.

El viatge de final de curs d’Itàlia, els alumnes van poder visitar i conèixer ciutats de la regió Nord d’Itàlia com Verona, Venècia, Florència, Lucca i Pisa. És precisament a Pisa on se'ls va plantejar el concurs fotogràfic dins la plataforma Instagram amb el hashtag #pisacendrassos2019. El resultat del concurs ha donat com a guanyadors a les fotografies més originals i artístiques a:

  • Primer premi: Arnau Teruel.
  • Segon premi: Mercè Coll, Berta Jofre i Gina Tubert.
  • Tercer premi: Aniol Cortada, Berta Jofre, Aina Pujolar, Gina Tubert, Irene Torrent i Pau Villén.

Les 3 fotografies premiades del concurs #pisacendrassos2019

El passats 26 i 28 de febrer van tenir lloc les reunions informatives per a alumnes, pares i mares sobre el viatge de final de curs de 2n de Batxillerat. En aquest llibre digital les diferents informacions que es van tractar en aquestes reunions.

El viatge començarà el dilluns 11 de març i finalitzarà el divendres 15 de març. L'alumnat participant coneixerà la part històrica de la ciutat i els seus museus més significatius, també visitarà el camp de concentració de Sachsenhausen situat a uns 40 Km al nord de Berlín.


Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

El passat dimarts 26 de febrer es va realitzar la reunió informativa per a pares i mares d'alumnes que participaran en el viatge de final de curs de 4t ESO. El viatge es realitzarà des del 11 al 15 de març, i visitarem les ciutats de Pisa, Florència, Bolonya, Venècia i Lucca al nord d'itàlia.

En aquest llibre digital hi trobareu dates i horaris, informacions sobre els hotels, la normativa i altres dades que us poden interessar i que es van tractar a la reunió de pares i mares. El dijous 7 de març hi haurà una altra reunió informativa per als alumnes participants.

Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

El passat 21 i 22 de febrer es van tenir lloc les reunions informatives per a alumnes, pares i mares sobre el viatge de final de curs de 2n de Batxillerat. En aquest llibre digital les diferents informacions que es van tractar en aquestes reunions.

El viatge començarà el dilluns 5 de març i finalitzarà el divendres 9 de març. L'alumnat participant coneixerà la part històrica de la ciutat i els seus museus més significatius, també visitarà el camp de concentració de Sachsenhausen situat a uns 40 Km al nord de Berlín.


Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

Altres