Informació

El passat 21 i 22 de febrer es van tenir lloc les reunions informatives per a alumnes, pares i mares sobre el viatge de final de curs de 2n de Batxillerat. En aquest llibre digital les diferents informacions que es van tractar en aquestes reunions.

El viatge començarà el dilluns 5 de març i finalitzarà el divendres 9 de març. L'alumnat participant coneixerà la part històrica de la ciutat i els seus museus més significatius, també visitarà el camp de concentració de Sachsenhausen situat a uns 40 Km al nord de Berlín.


Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

El passat dijous 15 de febrer es va realitzar la reunió informativa per a pares i mare d'alumnes que participaran en el viatge de final de curs de 4t ESO. El viatge es realitzarà des del 4 al 10 de març, i visitarem les ciutats de Pisa, Florència, Bolonya, Venècia i Verona al nord d'itàlia.

En aquest llibre digital hi trobareu dates i horaris, informacions sobre els hotels, la normativa i altres dades que us poden interessar i que es van tractar a la reunió de pares i mares. El dijous 1 de març hi haurà una altra reunió informativa per als alumnes participants.

Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

Mar Pey i Comas de 4t ESO B, és la guanyadora del concurs Dissenya la samarreta d'aquest curs convocat des de de Coordinació d'Activitats i el Departament d'Educació Visual i Plàstica.

Aquest dibuix s'utilitzarà per dissenyar la samarreta que l'alumnat de 2n Batxillerat i 4t ESO posaran a la venda per aconseguir diners que els ajudin a pagar el seu viatge de final de curs.

La guanyadora del concurs rebrà un premi consistent en una samarreta i una dessuadora estampada amb el dibuix guanyador.

Un any més, els alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat vendran samarretes per aconseguir diners que els ajudin a pagar el seu viatge de final de curs.

Des de Coordinació d'Activitats i el Departament d'Educació Visual i Plàstica us convoquem i animem a participar al concurs "Dissenya la samarreta de l'institut" curs 2017/18.

Les BASES del concurs són les següents:

Altres