Informació

Un any més, els alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat vendran samarretes per aconseguir diners que els ajudin a pagar el seu viatge de final de curs.

Des de Coordinació d'Activitats i el Departament d'Educació Visual i Plàstica us convoquem i animem a participar al concurs "Dissenya la samarreta de l'institut" curs 2017/18.

Les BASES del concurs són les següents:

   1. Hi poden participar tots els alumnes de l’Institut Cendrassos.
   2. El tema del dibuix de la samarreta és “Tocats per la tramuntana”, que ha de formar part del disseny.
   3. La tècnica és lliure, es poden utilitzar un màxim de 3 colors. El color ha de ser amb tintes planes, sense degradats de color.
   4. La grandària ha de ser DIN A-4 com a mínim, en cas que es faci sobre paper. En cas que el disseny es faci amb ordinador, ha de tenir una resolució mínima de 250 ppp.
   5. El termini de presentació finalitza el proper dilluns 27 de novembre. Els treballs s'han de lliurar a consergeria del centre en format paper o digitalment si s'ha fet amb ordinador al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
   6. El jurat estarà forma per la professora de Visual i Plàstica, la coordinadora d'activitats i representats d'alumnat.
   7. L'autor/a del disseny escollit, rebrà un premi consistent en una samarreta i una dessuadora estampada amb el dibuix guanyador.

Altres