Informació

Des de Mediació informem que aquest 2n trimestre el Servei ha estat actiu i hem intervingut en força casos. Agraïm l’ajuda de les tutors i els tutors per a facilitar-nos la tasca.

També hem intervingut i ho seguirem fent al llarg del 3r trimestre a l’hora de tutoria de 1r ESO, portant a terme una activitat de resolució de conflictes que hem preparat conjuntament les mediadores amb l’ajuda de la coordinadora de mediació Dolors Vergés.

Hem après que pot ser positiu que ens coneguin a tutoria realitzant activitats relacionades amb mediació. Som conscients que encara hem d’anar aprenent com millorar aquesta dinàmica dins l’aula i volem donar les gràcies a les tutores que ens han donat consells per a sentir-nos més còmodes dins l’aula.

Al llarg del 3r trimestre continuarem aquesta activitat a 1r d’ESO i a 2n ESO, participarem a tutoria en compartir informació i realitzar una activitat per a cercar voluntaris i voluntàries futurs mediadors /es pel curs vinent. Nosaltres aquest curs ajudarem en la seva formació ja que a l’acabar 4t d’ESO hem de donar el relleu a altres companys /es interessats.

Seguirem informant de totes aquestes activitats des del Servei de Mediació.

Altres