Informació

Enguany i com ja és habitual al nostre centre, els alumnes de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat han organitzat una quina, que tindrà lloc el proper 14 de desembre, a les 9 del vespre a la Sala Polivalent del centre, amb la finalitat de recaptar diners pels viatges de fi de curs.

La Quina fa que els alumnes s’organitzin i treballin en equip amb molta il·lusió per preparar un esdeveniment que permet a tota la comunitat educativa – famílies, alumnes i professors – trobar-nos i gaudir d’una vetllada plena de diversió i bon ambient. El nostre servei de bar us oferirà begudes i sopars.

D'altra banda, cal fer esment a les nombroses empreses que han volgut col.laborar, desinteressadament, i que han propiciat que puguem sortejar caps de setmana tant en cases rurals de Catalunya com de la resta d'Espanya, àpats a diferents restaurants de la Comarca, entrades al cinema, petits electrodomèstics, una Smart TV , una Play Station, bitllets de tren a Port Aventura, la millor selecció de vins i caves i moltes sorpreses més que faran que aquesta quina no us deixi indiferent!.

Us convidem a participar-hi.

Aquest divendres 2 de març, uns quants alumnes dels 3r ESO A i B que varen participar en el Carnaval 2018 amb el tema GREASE, van celebrar el seu primer premi esmorzant a l’institut. Després del gran treball realitzat per aquests alumnes, construint entre tots dos vehicles de cartró, organitzant vestuari i coreografia, s'han més que merescut aquest esmorzar que entre tots han guanyat.

No podem oblidar però els alumnes dels altres cursos que competien també en aquesta categoria, els quals també van crear les seves comparses. A tots les nostres felicitacions per haver sigut uns grans rivals.

El passat 8 de febrer es va celebrar el concurs de comparses dels alumnes del nostre institut. Enguany, els guanyadors del primer premi han estat la comparsa “Grease” dels alumnes de 3r ESO A i B. El segon premi ha sigut per als alumnes de 1r ESO A, que van disfressar-se de mims.

Felicitem als guanyadors però també als finalistes i a tots els participants ja que, gràcies a ells, l’institut va poder gaudir d’ un clima de festa, així com de cohesió i treball en grup, durant els dies de carnestoltes.

Els finalistes d’ aquest any han estat: 1rESO H (Hospital), 3r ESO C (Taula periòdica), 2n BTX A (Freakis)

Gràcies a tots!

Podeu veure totes les forografies a Àlbum de Carnestoltes 2018.

Altres