Informació

El dijous 20 de desembre va tenir lloc el tradicional espectacle de Nadal, una mostra de balls i músiques (modernes-actuals i també clàssiques). El muntatge es va oferir en dues franges perquè tot l'alumnat hi pogués accedir i gaudir.

Els alumnes de tallers artístics varen mostrar el seu treball durant aquests mesos i amb molta il·lusió ho transmeteren. El departament de Visual i Plàstica ens decoraren l’escenari amb molt d’encert.

Aprofitem per donar les gràcies a tots els participants i als professors del nostre institut i a tota la gent que ha fet possible, un altre any aquest esdeveniment.

cendrassos

S'obre un segon període d'admissió en què només poden participar els sol·licitants que han participat en el primer període i que no han obtingut plaça, o han obtingut plaça però no s'han matriculat.

Un cop ha finalitzat el període de matriculació de Cicles Formatius de Grau Mitjà i s'ha tancat la llista d'espera, el 4 de setembre de 2018 el Departament d'Ensenyament publica els centres i cicles amb places vacants.

Les persones interessades poden ampliar les peticions de la sol·licitud de preinscripció, en el marc de les places vacants, accedint-hi mitjançant un formulari. Les sol·licituds s'ordenen d'acord amb la qualificació mitjana dels estudis al·legats o de la prova d'accés.

Calendari

  • Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants: 4 de setembre de 2018
  • Termini per ampliar les peticions de la sol·licitud: 5 i 6 de setembre de 2018
  • Llista d'admesos al centre: abans de la data d'inici del curs 2018-2019

Documentació necessària i pagaments

L'alumnat haurà de portar al centre la següent documentació el dia assignat per fer efectiva matriculació:

Altres