Informació

En la 6a edició del Congrés de Recerca d’Alumnes de Centres de Secundària CRACS 2018 de la Universitat de Girona, d'entre els 25 treballs seleccionats hi tenim 3 alumnes de l'Institut. Les alumnes seleccionades del nostre centre són:

    • Iryna Sikora amb el treball titulat ”Estudiem química amb la llet” i, tutoritzat per l’Anna Ma Ortega.
    • Judit Subirana, amb el treball "CRAE, això nostre sí funciona”, tutoritzat per Quim Moret.
    • Marina Viñas, amb el treball titulat “Deixem volar els nens", tutoritzat per Quim Moret

Aquestes estudiants han hagut d’enregistrar un vídeo per explicar, en un màxim de 2 minuts, el seu treball de recerca. Tots els vídeos finalistes estan publicats en el web de CRACS-UdG i es projectaran durant el congrés.

A partir del dimecres 21 de març, es faran públics els vídeos i començarà el període de votació per a obtenir el Premi del Públic, que com especifiquen les bases de la convocatòria, s’atorgarà al vídeo que hagi tingut més visualitzacions i més “m’agrada”. Us animem a entrar-hi i a fer les vostres visualitzacions.

El CRACS tindrà lloc el dimecres dia 18 d’abril de 2018 a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona (Campus Montilivi), on els estudiants hauran de defensar la seva recerca responent a les preguntes que els formulin els membres d’un tribunal.

Molta sort a totes tres!

Altres