Informació

Com Cada any l’institut Cendrassos va celebrar la diada de Sant Jordi, amb la seva entrega de premis literaris en llengua catalana i castellana, a l’ESO i a Batxillerat, a més dels premis del treball de recerca dels alumnes de 2n de Batxillerat.

Els alumnes de tallers artístics de música, teatre i dansa, conjuntament amb els alumnes de l’optativa de Coral, i l’optativa de música de 4t,varen fer la seva aportació a la diada, oferint al públic diferents números musicals, de dansa i fragments teatrals.

El passat 23 d'abril vam celebrar a l'institut el Dia del Llibre, que coincideix amb les celebracions de Sant Jordi. Els Departaments de Català i Castellà han decidit enguany obrir el ventall d'opcions a concurs, des de textos literaris escrits fins a associacions de paraules i imatges, auques inspirades en models literaris, objectes poètics i altres modalitats que han fet possible que cada alumne triés el format en què se sentia més còmode.

El nivell dels alumnes concursants ha estat alt, i és per això que només podem felicitar-nos per la resposta obtinguda i felicitar els estudiants guanyadors. Enhorabona a tots.

Altres