Informació

Com Cada any l’institut Cendrassos va celebrar la diada de Sant Jordi, amb la seva entrega de premis literaris en llengua catalana i castellana, a l’ESO i a Batxillerat, a més dels premis del treball de recerca dels alumnes de 2n de Batxillerat.

Els alumnes de tallers artístics de música, teatre i dansa, conjuntament amb els alumnes de l’optativa de Coral, i l’optativa de música de 4t,varen fer la seva aportació a la diada, oferint al públic diferents números musicals, de dansa i fragments teatrals.

En l’activitat de dansa, ens van oferir algunes coreografies treballades als tallers pels alumnes sobre les següents músiques: “No lie remix”, “Seven Rings”, “Lovely”, Rockabye” i “Shape of you”.Cal dir que, ens van mostrar les seves destreses motrius i de coordinació amb molta fluidesa, i amb un ajustament rítmic molt precís.

Els alumnes del taller de teatre van presentar tres peces inspirades en cançons molt populars i conegudes per tothom (“Cómo pudiste hacerme esto a mí “, “Vete y pega la vuelta” i “Mi gran noche”). A partir de lletres amb molta càrrega narrativa, van sortir històries esbojarrades que van acabar entrellaçant-se.

Tant la posada en escena com el guió, així com les versions de dues de les cançons, són obra dels propis alumnes de teatre.

A la celebració de Sant Jordi, enguany, els alumnes de l’optativa de Coral han col.laborat interpretant dues cançons tradicionals treballades a classe; una a tres veus en anglès (Now the sun is shining) i l’altre a dues veus en italià, amb acompanyament de guitarra (Bella Ciao).

Per l'espectacle de Sant Jordi, els grups de l'optativa de música de 4rt i els alumnes integrants del taller de música vam decidir preparar plegats dos temes musicals per interpretar-los junts el dia de l'espectacle. Els temes triats van ser "Y solamente tu", una balada de Pablo Alboran interpretada a dues guitarres i cor mixt d'alumnes des de 1r a 4rt d'Eso, i "Les nits no moren mai", una versió catalana del tema "The nights" del grup Avicii, que va ser interpretada amb guitarres, teclat, bateria, ukeleles i veus.

Tots els instruments i veus van ser interpretats en directe pels propis alumnes en un exercici artístic de treball en grup i conciència musical.

I com sempre amb la inestimable ajuda de la Txús Batlle i els seus alumnes d’optativa de Visual i Plàstica, que van decorar i fer l’atrezzo i decoració de l’espectacle. Així com destacar, la feina i paciència del nostre tècnic de so Xavi Teixidor.

Altres