Informació

Aquest curs, l’AMPA Cendrassos convoca un concurs de disseny d’un nou LOGOTIP per l’AMPA. El termini de presentació de propostes finalitza el 29 de març de 2019.

Les BASES DEL CONCURS són:

1.- El concurs és obert a tothom i s’estableix una única categoria. Cada participant podrà aportar fins a tres dissenys.

2.- El premi per al guanyador/a del concurs seran 100 €. El disseny guanyador es farà públic el mes d’abril de 2019.

3.- Els dissenys presentats han de ser originals i inèdits. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la reproducció i la impressió.

4.- Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

5.- El logotip ha de complir els següents requeriments:

Des de l'AMPA us convidem a la xerrada informativa que tindrà lloc a l'institut el proper dimecres 14 de novembre a les 8 del vespre. El Sr. Ignasi Pineda, Headhunter i Assessor Universitari de l'empresa Talenn, informarà i orientarà als alumnes i a les famílies del centre de les diferents opcions formatives: batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, universitat, beques erasmus,...

El proper dia 18 d'octubre del 2018 a les 8 del vespre tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària de l'Associació de Mares i Pares de l’Institut Cendrassos (AMPA) a la sala d’actes del mateix Institut.

Donat que en aquesta assemblea es procedirà a fer una renovació de la Junta Directiva, es comunica que els socis que ho desitgin poden presentar la seva candidatura a President, Secretari i Tresorer de l’AMPA. En aquest cas, podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., comunicant el noms, cognoms i el càrrec al que voleu optar. Durant l’assemblea podreu exposar el vostre programa davant els assistents, abans de efectuar la votació.

Aquest curs l'AMPA, continuarà oferint el projecte de reutilització de llibres amb l'empresa IDDINK. Els avantatges que ofereix són:

 • Estalvi del 55% en l'adquisició de llibres reutilitzables (ecoBooks).
 • Comanda unificada amb sistema flexible.
 • Als socis de l'AMPA, se'ls retornarà la quota de reutilització.
 • Les comandes es lliuraran a domicili.
 • La comanda es podrà fer:
  • Via web: IDDINK.cat.
  • Per telèfon: 902 565 411.
  • Presencialment al centre: el 20 de juliol de 9:30 a 15:30

El 19 de juny va tenir lloc la reunió informativa en la que es va explicar aquest innovador sistema per reduir els costos econòmics i mediambientals i per fomentar valors com la sostenibilitat.

MÉS INFORMACIÓ I DETALLS

Clica sobre la següent imatge, i et podràs descarregar i imprimir la fitxa d'inscripció a l'AMPA del Cendrassos.

Altres