Informació

Aquest curs l'AMPA, continuarà oferint el projecte de reutilització de llibres amb l'empresa IDDINK. Els avantatges que ofereix són:

 • Estalvi del 55% en l'adquisició de llibres reutilitzables (ecoBooks).
 • Comanda unificada amb sistema flexible.
 • Als socis de l'AMPA, se'ls retornarà la quota de reutilització.
 • Les comandes es lliuraran a domicili.
 • La comanda es podrà fer:
  • Via web: IDDINK.cat.
  • Per telèfon: 902 565 411.
  • Presencialment al centre: el 20 de juliol de 9:30 a 15:30

El 19 de juny va tenir lloc la reunió informativa en la que es va explicar aquest innovador sistema per reduir els costos econòmics i mediambientals i per fomentar valors com la sostenibilitat.

MÉS INFORMACIÓ I DETALLS

Clica sobre la següent imatge, i et podràs descarregar i imprimir la fitxa d'inscripció a l'AMPA del Cendrassos.

El passat dilluns 23 d’abril es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis de Treball de Recerca organitzat per l’AMPA de l’institut Cendrassos.

Des de fa anys l’AMPA premia els millors Treballs de Recerca presentats per l’alumnat de segon de batxillerat distingint dues categories segons l’àmbit de recerca, científic-tecnològic o humanístic-social, i atorgant un primer i segon premi en cadascuna d’elles.


El Sr. Josep Ma Teixidor, president de l'AMPA, va fer l'entrega de premis.

Enguany els guanyadors en l’àmbit científico-tecnològic el primer premi ha estat per a Guillem Teixidor i dos segons per a Isaac Llimona i per a Maria Peralba. En l’àmbit social-humanístic s’han atorgat el primer premi a Clara Rodríguez i la Judit Subirana ha obtingut el segon. La resta de participants han obtingut tots un obsequi per la seva participació.

Des de l'AMPA continuem col·laborant i participant en les activitats que organitza el centre. En aquesta diada de Sant Jordi lliurarem els premis als millors Treballs de Recerca de 2n de Batxillerat. També, els socis de l'AMPA d'ESO, BTX i CICLES podreu participar al sorteig de regals, recordeu que heu de portar el carnet.

Finalment, repartirem el llançament de pilotes per a tots els assistents a la festa de Sant Jordi.

El passat 21 de Març, i organitzada per l'Ampa, es va celebrar la Xerrada "El poder de les històries a l'educació", a càrrec del constel.lador familiar i formador en narrativa, Jordi Amenós Álamo. Una xerrada molt interessant​ i que fa reflexionar.

Altres