Informació

El passat dilluns 23 d’abril es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis de Treball de Recerca organitzat per l’AMPA de l’institut Cendrassos.

Des de fa anys l’AMPA premia els millors Treballs de Recerca presentats per l’alumnat de segon de batxillerat distingint dues categories segons l’àmbit de recerca, científic-tecnològic o humanístic-social, i atorgant un primer i segon premi en cadascuna d’elles.


El Sr. Josep Ma Teixidor, president de l'AMPA, va fer l'entrega de premis.

Enguany els guanyadors en l’àmbit científico-tecnològic el primer premi ha estat per a Guillem Teixidor i dos segons per a Isaac Llimona i per a Maria Peralba. En l’àmbit social-humanístic s’han atorgat el primer premi a Clara Rodríguez i la Judit Subirana ha obtingut el segon. La resta de participants han obtingut tots un obsequi per la seva participació.

Àmbit científic-tecnològic

    • Guillem Teixidor, L’anàlisi dels sistemes de gestió de l'stake en apostes esportives, treball tutoritzat per Helena Cortada, premiat amb 300€.
    • Issac Llimona, Disseny i construcció d’un ornitòpter, treball tutoritzat per Joan Pellicer i Miquel Risco, premiat amb 150€.
    • Maria Peralba, Influència de la data de consum preferent en el iogurt, treball tutoritzat per Irene Rodríguez , premiat amb 150€.

Àmbit social-humanístic

    • Clara Rodriguez, Alegria..!, treball tutoritzat per Francisco Rodríguez , premiat amb 300€.
    • Judit Subirana, CRAE, això nostre sí funciona, treball tutoritzat per Quim Moret, premiat amb 150€.

El lliurament s’ha realitzat emmarcat dins la celebració del certamen literari de Sant Jordi i la MATFSTA. Felicitats als premiats i a tots els partcicpants

Altres