Informació

L'Associació de Mares i Pares d'alumnes de l'Institut ha convocat els Premis als Treballs de Recerca per a l'alumnat de 2n de Batxillerat del centre. És la tretzena edició d'aquests premis.

Les BASES són:

1.- Podran participar els alumnes matriculats a 2n de Batxillerat a l’Institut Cendrassos, que hagin presentat i aprovat durant el curs 2018-2019 el Treball de Recerca que correspon al seu currículum.

2.- Hi haurà 2 categories:

   a-Treballs de l’àmbit Científico-Tecnològic.

   b-Treballs de l’àmbit Humanístic-Social.

3.- Es podran lliurar els treballs participants en aquest Premi des del 18 de febrer al 8 de març, i es farà de la següent manera:

   3.1- Es presentaran dos exemplars (un en suport paper i un en format digital), a més del material necessari, a la Consergeria de l’Institut.

   3.2- Els treballs seran anònims. Per tant, no podrà haver-hi cap referència a noms ni a llocs que permetin identificar l’autor/a, ni al títol ni al contingut del treball, ni a les fotografies, ni a vídeos, si n’hi ha, (treure el nom i posar: Font pròpia de l’autor).

Aquest curs, l’AMPA Cendrassos convoca un concurs de disseny d’un nou LOGOTIP per l’AMPA. El termini de presentació de propostes finalitza el 29 de març de 2019.

Les BASES DEL CONCURS són:

1.- El concurs és obert a tothom i s’estableix una única categoria. Cada participant podrà aportar fins a tres dissenys.

2.- El premi per al guanyador/a del concurs seran 100 €. El disseny guanyador es farà públic el mes d’abril de 2019.

3.- Els dissenys presentats han de ser originals i inèdits. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la reproducció i la impressió.

4.- Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

5.- El logotip ha de complir els següents requeriments:

El jurat compost per dos membres de l'AMPA, dos del professorat i un del PAS, van dirimir el seu veredicte ahir al primer pati. Després d'avaluar la decoració nadalenca de les 10 classes que formaven part del rànquing TOP 10 de votacions a Instagram, per unanimitat es va acordar atorgar el Premi a la millor decoració de nadal a la classe de 2n d'ESO B, i un accèssit a la classe de 3r d'ESO A per ser la més votada a la xarxa social.

Enhorabona a tots per la vostra implicació i esforç. Felicitats als guanyadors i que gaudiu dels vostres esmorzars cortesia de l'AMPA.

Els guanyadors en les 3 categories del que l'institut organitza cada curs amb la col·laboració de l'AMPA han estat:

categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)

1r premi: Xènia Peralba Arlà, 1r ESO D
2n premi: Maite Muñoz Serrano, 2n ESO A

categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)

Com ja és tradicional, l'institut Cendrassos amb la col·laboració de l'AMPA, convoca el Concurs de Felicitacions de Nadal, obert a tot l'alumnat del centre. L'AMPA concedeix sis premis premis i una de les targetes guanyadores s'utilitzarà per felicitar les festes de Nadal a les famílies.

BASES

1.- Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2018/19 a l'institut Cendrassos.

  • categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)
  • categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)
  • categoria C: BTX i CF

2.- Cal presentar el dibuix sobre cartolina o làmina en una sola cara, de mida de 15 x 21 cm:

  • La tècnica és lliure, es poden utilitzar diferents tècniques tan les tradicionals com les digitals.
  • Cal que hi figuri: "Bon Nadal 2018"

3.- El termini de recepció dels originals serà del 26 de novembre al 5 de desembre. Els dibuixos concursants es lliuraran a consergeria, dins del termini establert. A la part posterior de la felicitació hi haurà de constar de manera clara: el nom, el cognom, el curs i el grup.

Altres