Informació

El dijous 15 de març, els alumnes que estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances de primer i segon, varen fer una sortida per visitar les botigues Barbany i Dracs a Granollers i el centre comercial la Roca Village.

Al matí l’Amadeu Barbany va poder compartir la seva llarga experiència en el món del comerç des de l’espai que a la seva botiga està dedicat a activitats culturals, l’ “Espai tranquil”. La xerrada va començar davant de la reproducció de la primera botiga Barbany de “vetes i fils” que va muntar el seu besavi a Granollers.

L’Amadeu és la quarta generació en el negoci familiar i durant uns 15 anys ha estat president de l’associació de comerciants de Granollers.Ha participat també com a coordinador del sector comerç en el projecte engegat per la Generalitat amb el nom de Pla de Valors i ha obtingut recentment, juliol 2017, el Premi a la millor iniciativa comercial de Catalunya per la nova botiga Dracs.

En aquesta botiga que també vàrem poder visitar amb els alumnes ens va explicar quins han estat els valors que han volgut recuperar amb aquest projecte comercial, començant pel disseny de l’edifici a la selecció dels productes.

A la tarda vàrem poder acabar la visita anant a la Roca Village on l’actual cap de màrqueting ens va explicar el seu model de negoci i algunes de les seves principals estratègies comercials.

Altres