Informació

El passat 15 de maig es va celebrar el III Fòrum d'Inversió de l'Institut Cendrassos, en el qual els alumnes del CFGS d'Administració i Finances presenten els seus projectes empresarials de final de curs.

L'Helena Cortada, directora del centre, es va encarregar de fer la recepció i l'acte d'obertura amb una xerrada centrada en els valors de l'emprenedoria. A continuació es van presentar els 12 projectes empresarials, amb un temps de 4 minuts per projecte i on va destacar l'enorme esforç comunicatiu i qualitat dels projectes presentats.

Posteriorment, l'acte va comptar amb les ponències dels emprenedors Adrià Giner i Marc Ricart, en Lluís Zamorano presentant el projecte de Bussiness Àngels de Girona, i finalment l'acte es va tancar amb l'aportació de Manel Toro.

A través de la plataforma web creada per aquest esdeveniment, es va procedir a realitzar les votacions per conèixer quin era el projecte que havia estat capaç d'atraure més inversió per part dels assistents. Durant el Coffee Break final, es va fer entrega dels premis a càrrec de la presidenta de l'AMPA. Els guanyadors van ser:

  • Primer premi: Coviure. En Carles Martínez ens realitza una proposta dirigida al públic de la tercera edat pensada en espais on viure de manera comunitària i amb qualitat de vida.
  • Segon premi: Eco Explore. La Vanesa López i en Cristian Rodríguez ens proposen una agència de viatges de turisme responsable amb el seu entorn.
  • Tercer premi: Gestoria El Mar. La Laura Catalán ens proposa una gestoria especialitzada en el sector nàutic i localitzada a Castelló d'Empúries.

Va ser una jornada organitzada pels alumnes de segon de grau mitjà de Gestió Administrativa que va servir per a que els alumnes de superior poguessin presentar i lluir les seves propostes empresarials.

Altres