Informació

El divendres 9 de juny, l'escriptor i periodista figuerenc Sebastià Roig va venir a l'institut a parlar de la novel.la El secret de la banya embruixada, que els alumnes de 2n d'ESO han llegit el tercer trimestre d'aquest curs a l'assignatura de català. D'aquesta obra també n'és autor Salvador Macip, metge i investigador a la universitat de Leicester.

La novel.la explica les aventures de la Sil, una noia que estudia 2n d'ESO en un institut de Palamós i que un dia descobreix que és mèdium i que per tant, pot comunicar-se amb els fantasmes. Al costat d'en Bob i en Charlie, dos fantasmes que es posen en contacte amb ella, viu una història que no oblidarà mai.

Després de la xerrada de Sebastià Roig, els alumnes es van interessar per molts aspectes relacionats amb El secret de la banya embruixada, que van anar preguntat a l'autor.

Seguidament, alumnes voluntaris de 2n A, B i C d'ESO van llegir poemes sobre el mar, el viatge, la primavera i l'estiu, de Joan Maragall, Víctor Català, Kavafis, Rosa Leveroni i Miquel Martí i Pol. També van llegir un fragment d'Alícia al país de les meravelles i d' El petit príncep. Alguns d'ells ja havien llegit poemes per Nadal. Aquesta vegada, la seva lectura va anar acompanyada d'imatges i paraules relacionades amb cada poema.

Altres