Informació

Els alumnes i professors de DAW i de 2n de SMX vam anar el divendres 6 d’Octubre a la Barcelona Games World: una de les fires més importants del sector on s’exposaven les principals novetats d’empreses de videojocs com Sony, Nintendo o Microsoft. Paral·lelament, a la fira es realitzen altres activitats com els e-Sports, conferències per estudiants o fins i tot un concurs de “cosplays”.

A primera hora del matí, un autocar ple d’aventurers “gamers” (nosaltres) vam posar rumb a Fira Barcelona! Encara que a l'arribar ens vàrem trobar amb moltíssima cua (hi havia alumnes d’altres centres educatius), no ens van fer esperar gaire i ja vam poder entrar a dins.

L’àrea de l’exposició era enorme, i als nostres alumnes els hi va faltar temps per poder provar tots els videojocs! Amb tants “stands”, anaven ben contents amunt i avall, jugant sempre amb un somriure d’orella a orella. Fins i tot alguns alumnes van aconseguir premis exclusius!!

Al final del dia, tots nosaltres estàvem exhausts, però amb moltíssimes ganes de tornar l’any que ve. En definitiva, va ser una excursió excel·lent.

Altres