Informació

Els alumnes de 2n de CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web, han participat en el concurs WebsAlPunt.cat desenvolupant un projecte web. Aquest concurs, organitzat per la Fundació puntCAT, consisteix en la creació de llocs webs i apps.

El projecte escollit pel jurat és aprengeografia.cat, i consisteix en una web interactiva on l’alumnat pot aprendre d’una manera amena, i motivadora, les comarques i capitals de Catalunya. Aquesta web ha estat realitzada pels alumnes Jordi Besalú, Oriol Julià i Víctor Matilla.

El proper 11 de maig, estem convocats a la jornada final, al CosmoCaixa de Barcelona, on els autors exposaran el seu treball davant del jurat i es decidirà el resultat d’aquest concurs.

L’objectiu del concurs WebsAlPunt.cat és el de promoure el coneixement de competències digitals en la comunitat escolar. Està destinat a alumnes de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. El concurs també vol estimular la creació de continguts digitals en català. La finalitat de la iniciativa és que els alumnes creïn un web o una app real, a través d’un treball experiencial i engrescador que els motivi a passar de ser consumidors digitals a creadors digitals.

Aquest any, han participat més de 800 grups i 2400 alumnes de tota Catalunya. L’Institut Cendrassos és un dels 3 finalistes en la categoria de CFGS.

Altres