Informació

El passat 2 febrer, es va celebrar la 6a edició del Dissabte Transfronterer de les Matemàtiques adreçada a estudiants de Batxillerat. En aquesta edició del DITMA, van participar 8 alumnes de 2n de Batxillerat del nostre centre.

La jornada es va iniciar amb tres xerrades: "L’art de xifrar missatges: la criptografia, un duel d’enginy", "Xarxes òptimes" i "Blockchain i Bitcoin". Seguidament, el participants en parelles, van competir en els tallers-concursos consistents en la resolució d'una sèrie de problemes de certa complexitat relacionats amb les xerrades. L’Arnau González i l’Aniol Masdeu van quedar primers classificats en el concurs sobre "Blockchain i Bitcoin".

Uns quants dies abans, el 24 de gener tres alumnes de segon i quatre de tercer van participar en la Copa Cangur que s’ha celebrat per primer cop a la nostra comarca. A part de posar a prova les seves habilitats matemàtiques, també és molt important l'estratègia, ja que la puntuació dels problemes plantejats van canviant segons el temps transcorregut i la dificultat del problema.

Altres