Informació

Alumnes d'ESO del nostre institut han presentat aquest passat cap de setmana els seu projectes tecnològics a la Mostra de Treballs de Tecnologia de l'Alt Empordà - TRAMUNTEC. En l'exposició, a la casa Empordà de Figueres, s'han pogut visitar els projectes de més de 150 alumnes de centres educatius de l'Alt Empordà durant el divendres 25 i dissabte 26 de maig.

Els alumnes Martí Villen, Guillem Rico, Martí Villén, Dani Chávez i Carlos Sanz, tots ells de 1r ESO, han exposat els seus jocs de sobretaula amb materials reutilitzats amb l'objectiu de a donar-los un nou valor, potenciar el seu reciclatge i contribuir en la protecció del medi ambient

El Departament de Tecnologia ha tornat a organitzar la sortida lectiva al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) pels alumnes de 3r d’ESO, que s’ha dut a terme el 8 de maig. La novetat d’enguany ha sigut afegir un segon museu a la visita, el centre de documentació i museu tèxtil de Terrassa (CDMT).

En aquesta edició, la visita al mNACTEC s'ha estructurat en dues activitats que son: una visita lliure al museu, centrada en les màquines simples i els motors tèrmics; i una visita teatralitzada de la zona del museu que manté el regust del seu origen com a fàbrica tèxtil, on els alumnes intenten posar-se a la pell d’uns nous treballadors en el seu primer dia de feina.

Altres