Informació

El passat mes d'abril els alumnes de 1r d'ESO a la classe de Visual i Plàstica vàrem treballar una làmina per a participar al 18è Concurs que, des de fa anys, organitza el Consell Comarcal de l'Alt Empordà amb motiu del Dia Mundial sense Tabac. Es tractava de fer un cartell amb l'eslògan : "Que no et fumin: respira", on no apareguessin imatges negatives ni violentes, com ara calaveres..i a més complís la funció d'encoratjar la gent a deixar el vici de fumar o de no començar-lo. Tot un repte!

El passat divendres 31 de maig a les 13 hores, data clau i assenyalada com al Dia Mundial sense tabac, es va dur a terme l'entrega de premis a la seu del Consell Comarcal, al carrer Nou de Figueres. La merescuda guanyadora del 1r Premi va ser la nostra alumna de 1r d'ESO E Amélie Batlle, amb un cartell ple de poesia visual i significat. Molt contenta va rebre el premi econòmic i el reconeixement dels assistents, igual que l'institut que també va rebre una dotació econòmica per a material pedagògic.


L'Amélie Batlle, la segona de la dreta, amb la resta de premiats. El cartell guanyador a la imatge de la dreta.

L'any que ve podrem veure el seu cartell i els dels tres accèssits que van guanyar altres instituts exposats al calendari anual de classe.

Moltes felicitats a la guanyadora i gràcies per l'esforç de tots els participants.

Altres