Informació

Clicant als següents enllaços podreu accedir a la informació sobre el material necessari i llibres segons els estudis que es cursin:

cendrassos

La matriculació dels estudis post-obligatoris de Cicles Formatius de Grau Superior es realitza en l'horari de 9:00 a 14:00, i en les dates següents:

  • El departament d’Ensenyament disposa que pels estudis de grau superior s’aboni la quantitat de 360 €. A partir del dimarts 16 de juliol podeu recollir el full de pagament a la secretaria del centre.
  • CFGS Administració i Finances: dijous 18 de juliol
  • CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Web: divendres 19 de juliol
  • Incidències: dilluns 22 i dimarts 23 de juliol
  • Alumnes en llista d'espera: dimecres 24 de juliol

Podeu reservar l'hora trucant al 972500111 i evitareu fer cua.

Documentació necessària

L'alumnat haurà de portar al centre la següent documentació el dia assignat per fer efectiva matriculació:

Us informem que el proper dijous 18 de juliol tindrà lloc la reunió d'inici de curs de 1r d'ESO, a les 19:30 a la sala polivalent del centre.

En aquesta reunió us explicarem el funcionament del centre i d'aquesta nova etapa educativa, us indicarem si heu de comprar llibres de grup ordinari o bé de grup diversitat i us donarem la convocatòria de reunió tutor-família pel setembre, prèvia a l'inici del curs.

La reunió va dirigida als pares/mares i/o tutors legals per tant us demanaríem que no vingueu acompanyats dels vostres fills/es.

Altres