Informació

Amb el suport del SOC (Servei d'ocupació de Catalunya), organitzem els cursos "Gestió Comptable i Auditoria" i "Confecció i Publicació de Pàgines WEB" que permetran obtenir als assistents el Certificat de Professionalitat.

Aquests dos cursos s'iniciaran que s'inicien aquest desembre, inclouen més de 500 hores de formació presencial i 80 hores de pràctiques. Us podeu inscriure omplint el FORMULARI INSCRIPCIÓ. Si necessiteu més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Cliqueu al damunt de la imatge per visualitzar el díptic informatiu.

El certificat de professionalitat acredita les competències professionals i garanteix que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball; són vàlids a tot el territori espanyol i, a més, la normativa europea permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea.

Hem començat les activitats del Servei Comunitari de 3r ESO col·laborant amb els preparatius per la Cursa de la Dona 2019, que té lloc el proper diumenge 10 de novembre.

El dissabte 2 de novembre els nostres alumnes van ajudar al Grup Iris en diverses tasques: rebuda i atenció a participants i interessats, organització d'inscripcions, classificació i repartiment de tiquets i samarretes, etc. Tota una experiència feta amb il·lusió, eficiència, responsabilitat i moltes ganes.

Moltes gràcies, Grup Iris, per tot el que vàrem poder viure i aprendre. Segur que la Cursa de la Dona 2019 serà tot un èxit!!

El grup IRIS és associació d'empordaneses afectades de càncer de mama que hem constituït un grup de recolzament i suport per persones afectades de càncer de mama.

Vam sortir de l’institut a primera hora del matí. Vam anar pujant als busos els aproximadament 150 alumnes i 9 professors. Abans d'arribar a la platja de Cala Montgó vam baixar del vehicle i vam agafar una petita carretera per la que vam caminar uns centenars de metres fins a arribar a la costa.

Feia molta calor i vam caminar pel camí de ronda fins a arribar al Port de l’Escala. Allà vam parar per a reagrupar-nos. Després vam continuar pels carrers de l’Escala fins a la platja de Cala de la Creu. Van aturar-nos una bona estona per a descansar i esmorzar.

Després d’esmorzar vam seguir fins a Sant Martí d’Empúries. Allà, sota una pineda que hi ha davant la platja, uns van participar en diferents jocs i altres simplement van xerrar o descansar. Va ser una bona jornada de convivència, perquè vam conèixer nous companys, nous professors, vam conversar els uns amb el altres i vam passar el matí d’una manera més divertida.

Altres