Informació

La nostra alumna Eva Arnall, que acaba de finalitzar els estudis de Batxillerat, participarà en l'acte de cloenda de la IV Jornada de Girona "Com s'educa el Talent Emprenedor". L'Eva juntament amb una altra estudiant, presentarà la ponència "Com veiem el món".

Aquesta jornada d’innovació educativa, s’adreça a docents d’educació infantil, primària i secundària, de batxillerat i de formació professional de centres públics, concertats i privats. També es dirigeix a altres agents educatius: equips directius, responsables d’administracions educatives i representants d’organitzacions que promouen l’educació emprenedora

En aquesta 4a edició, la Jornada es centra en experiències internacionals singulars i l'afavoriment d’intercanvi d’experiències entre els docents.

La jornada es celebra el 30 de juny, coincidint amb els premis FPdGi, en podeu trobar els detalls i inscriure-us a Premis FPdGI 2017

En aquest mateix web, hi trobareu la presentació dels ponents, entre ells l'Eva Arnall, així la presenten:

Estudiant de 2n de batxillerat científic de l’Institut Cendrassos de Figueres. Ha estat guardonada al Congrés CRACS 2017 (Congrés de Recerca d'Alumnes de Secundària), de la Universitat de Girona, amb el premi a la millor recerca de l’àmbit social i amb el premi del públic, pel seu treball de recerca: La transhumància de l'Alt Empordà al Ripollès per les carrerades mil·lenàries.

D’aquí uns anys, l’Eva somia en ser infermera en cap i seguir estudiant per anar satisfent la seva curiositat investigadora dins el món de la sanitat.

Altres