Informació

S’acaba el curs i els alumnes de 2E també hem finalitzat els nostres projectes.

La Companyia T vam tenir una magnífica actuació davant els alumnes de l’escola Salvador Dalí i ens ho van agrair amb uns dibuixos fantàstics que han fet la delícia de tots nosaltres (alumnes i professors). Us en passem alguns perquè penso que valen la pena i ens sentim molt satisfets que ens hagin enviat els seus treballs. Ens una manera molt agraïda de recompensar el treball realitzat al llarg del curs.

El 2n projecte ha estat La descoberta de la Muga i també el vàrem concloure realitzant un mural “Flashes la Muga” amb tot el treball fotogràfic entorn el curs del riu la Muga i els seus pobles. Ha estat exposat al costat de l’aula 112 lloc on hem anat dissenyant i elaborant el mural.

Professores i alumnes el dia 6 de juny vam realitzar una última sortida de síntesi del projecte per a conèixer la zona del curs baix del riu pel seu pas entre Vilafant i Cabanes. Sortirem de l ‘institut fent una bona caminada fins arribar al curs del riu Muga pel seu pas per la zona de Vilafant. Va ser una magnífica forma de concloure tots els àmbits treballats entorn el riu la Muga.

Altres