Informació

Divendres 21 de juliol a l’auditori dels Captuxins, l’Ajuntament de Figueres va lliurar les Beques a la Joventut Excel·lent. Aquest premis reconeixen l’esforç personal i l’esperit emprenedor dels estudiants peraconseguir l’excel·lència acadèmica.

L'alumne Jonathan Millan Trujillo, que aquest any ha finalitzat el CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Web, ha estat guardonat amb el premi "Anada i Tornada" de l'Ajuntament de Figueres. Consisteix en una beca d'estudis com a reconeixement a aquells professionals que han decidit tornar a les aules per millorar la seva competitivitat.

Meritxell Torrent i Ragolta i Roser Cantenys Sabà que han finalitzat el Batxillerat, han estat reconegudes amb unes beques consistents en una estada de 15 dies a Londres.


Alumnes guardonats de l'institut acompanyats de la directora.

També es van lliurar un diploma de reconeixement a tots els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que enguany han obtingut una qualificació excel·lent:

    • Júlia Sunyer Xarles, Maria Mir Cros, Laia Coderch Xarles i Laia Descamps Vilà que han acabat 2n de Batxillerat.
    • Vanessa Lopez Secilla, Sara Ruiz González i Ana Valenzuela Martínez que han obtingut la titulació en CFGM Gestió Administrativa.
    • Oscar Caler Vilchez, Asma Essadek Boujedda i Ewelina Katarzyna Glowacz de CFGS Admiinistració i Finances.
    • Jonathan Millan Trujillo de 2n CFGS Desenvolupament Aplicacions Web.

Els nostres alumnes excel·lents de 4t ESO també van participar en la convocatoria: Jan Falgueras, Neus Graboleda, Marc Palanqués, Laia Carbonell, i Xènia Nicolau.

FELICITATS a tots i a totes

Altres