Informació

L'Institut Cendrassos i vuit centres més de l'Empordà participen al al 2n Concurs Materàlia de Trencadís.

Els alumnes de 3r ESO E tenen fins el 20 de maig per a realitzar aquest projecte artístic que consisteix en revestir un bloc cilíndric de formigó amb rajoles de colors utilitzant la técnica del trencadís.

Els mateixos alumnes han hagut de generar un disseny sobre el tema "Respecte a la diversitat" i ara els hi toca executar l'obra amb els materials i eines que l'empresa de construcció Materàlia els va proporcionar.

Visual 13 ha elaborat el següent vídeo sobre el desenvolupament inicial del concurs Trencadís:Materalia, l’empresa de material de construcció de la Tallada d'Empordà, convoca per segona vegada aquest concurs obert a tots el centres d'ensenyament per incentivar la creativitat dels alumnes. Els premis, en forma de dotació econòmica, es lliuraran directament als centres educatius i es destinaran a la promoció d’activitats didàctiques. Pel que fa a les columnes de formigó, algunes quedaran exposades als centres educatius i altres passaran a formar part del patrimoni arquitectònic del municipi.

Altres