Informació

Els dies 25,25 i 27 d'abril, l'alumnat realitza el treball de síntesi. El treball de síntesi és un conjunt d'activitats avaluables i interdisciplinàries on els alumnes han de ser capaços de desenvolupar competències bàsiques treballades en les diferents matèries.

El professorat de l'equip docent de 3r ESO ha preparat un seguit d'activitats en forma de gimcana que els alumnes hauran d'anar superant durant aquest 3 dies. Per tal d'afavorir l’aprenentatge i la motivació, des del centre s'ha optat gamificar aquest treball de síntesi, aplicant dinàmiques i mecàniques pròpies dels jocs.

Podeu seguir el desenvolupament del treball (activitats, fotografies i classificació dels grups) des del web CAÇADORS D'ÀNIMES

El treball de síntesi gamificat de 3r ESO comença així...

El passat 21 de Juliol, a les 22:00h. es duia a terme l'exhumació del cadàver del pintor Salvador Dalí, per petició del jutjat d'instrucció núm. 4 de Figueres, després de la demanda interposada per la Sra Abel, qui afirma ser filla del pintor. El que ningú s'esperava és que en el moment d'obrir-se la tomba on descansa el pintor, el Dr. Bardalet, metge forense i pediatre de la ciutat, juntament amb dos treballadors de la funerària, han estat testimonis d'uns fets inèdits: dins la tomba del geni hi restaven les ànimes d'altres artistes de la ciutat com són Alexandre Deulofeu, Maria Àngels Anglada, Pep Ventura, Narcís Monturiol, fins a vuit ànimes.

Altres