Informació

Del 25 al 29 de de juny de 2018 la Universitat de Girona ha organitzat la 8a edició del Campus de Recerca PreBAT (PRE BATxillerat) adreçat a estudiants que acabin de cursar el 4rt curs d'ESO. Les germanes Alba i Èlia Torrent Ragolta, alumnes de 4t d'ESO de l'institut Cendrassos hi han participat.

L'objectiu d'aquest campus és oferir un conjunt d'activitats pràctiques que donin als participants una visió general de la recerca que es fa a la UdG i que a la vegada desperti el seu interès per a iniciar-se al món de la investigació.

El PREBAT, ha ofert als participants una estada de 5 dies a la Universitat de Girona, realitzant un seguit d'activitats pràctiques en els diferents campus (Barri Vell, Centre i Montilivi) i al Parc Científic i Tecnològic (PCiT) per a que els participants puguin conèixer els diferents àmbits d'investigació que es treballen a la UdG. L'últim dia, com a cloenda, van visitar també el Celler de Can Roca i van realitzar un taller de màgia i ciència, organitzat pel professor de la UdG Miquel Duran.

Aquesta activitat és una de les actuacions destinades a enfortir les relacions de la UdG amb l'ensenyament no universitari on l'objectiu és el de captar i retenir talent preuniversitari.

Altres