Informació

El divendres 18 de gener a 2/4 de 7 de la tarda a la sala polivalent tindrà lloc la xerrada "Transformar la mirada davant la realitat LGTBI a l’aula", sobre tolerància a les aules. La xerrada va dirigida a alumnat, famílies, professorat i públic en general.

Aquesta jornada pretén ser pràctica, participativa i posar de manifest que al llarg de totes les etapes educatives, fer una aposta per la diversitat és optar per la felicitat. Es farà conscient i palesa la realitat LGTBI existent en els centres educatius i en la quotidianitat.

La ponent Carme Rodríguez Mir és mestra, psicopedagoga, diplomada en estudis avançats en intervenció psicopedagògica en la diversitat i tècnica superior en prevenció de riscos laborals.

Aquesta píndola per transformar la mirada davant la realitat LGTBI a l’aula, s’emmarca dins el procés participatiu de “L’Educació que volem”, que la Federació d’Educació de CCOO va posar en marxa l’any 2014, conscient dels canvis profunds que s’estan produint en la societat del segle XXI, on es fa necessari la creació d’un nou paradigma educatiu que cal construir col·lectivament.

Altres