Informació

Aquestes últimes setmanes, els alumnes de 3r d'ESO ha participat, en el marc del Servei Comunitari, en diverses comissions per fer-la possible.

En una primera fase de creació, es va elaborar: un cartell informatiu, una pancarta de gran format, ben visual, per penjar al vestíbul del centre i, també, un vídeo tipus reportatge amb l'objectiu de donar a conèixer la campanya, a partir de l'evolució d'aquest primer procés.

Tot seguit, comença una segona fase per fer-ne difusió. Aquí, es va informar dels dies i horaris concrets de recollida per part dels diversos grups d'alumnes, dels tipus d'aliments més adequats a les característiques de la campanya, etc. En aquesta fase, ells mateixos van ser els responsables d'explicar-ne els detalls a tots els grups de l'Institut i, també, de repartir un bon nombre de fulls informatius pels voltants més propers al nostre centre.

Finalment, arriba l'esperada tercera i última fase de la campanya: la recollida i posterior registre d'aliments. Aquí, diversos grups d'alumnes van invertir estones de l'hora d'entrada al centre, del pati i, també, alguna hora de la tarda per recollir els aliments i anotar-los degudament en una graella oficial de control, facilitada per la Fundació Banc dels Aliments de les comarques gironines.

Una campanya solidària i altruista realitzada gràcies a la participació, el treball en grup i les ganes d'un bon nombre d'alumnes de 3r d'ESO.

Moltes gràcies a tots i a totes, alumnat, professorat i, en general, a tota la comunitat educativa, per la vostra solidària col·laboració.Aquesta experiència diu molt dels valors dels joves, i no tan joves, de l'Institut Cendrassos!!

Altres